Étterem a Városligetben

fooldal > A sok közül a legjobb: Városliget Café

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A sok közül a legjobb: Városliget Café


2018/01/23
Pi

A Városliget Budapest legnagyobb és legszebb parkja. Rengeteg étterem van ott, mi pedig most bemutatjuk az összes közül a legjobbat!

Városliget Café: sok közül a legjobb

Mi kell ahhoz, hogy egy étterem jó étterem is legyen egyben? Hely, helyszín, étel, kiszolgálás, adottságok, beállítottság.

 A Városligetben és a környékén van jó pár színvonalas hely, de mind közül messze a Városliget Café a legjobb.

 

A hely adott, hiszen az étterem igényes, rálátással a Jégpályára. Az éttermem maga több részre tagolt, így kisebb és nagyobb társaság is jól érezheti magát itt. Télen bent, nyáron pedig kint a teraszon tudja elkölteni az ember nyugodt szívvel az ebédjét, vacsoráját.

 

Egyszerre gyerek és kutyabarát, így senkit nem zárnak ki, senkit és semmit sem kell otthon hagyni, egy városligeti séta után is nyugodt szívvel be lehet ülni oda.

 

Magát első sorban romantikus étteremként tartja számon, de alkalmas privát hangulata üzleti helyszínnek is.

 

Egy szóval ha egy jó helyről van szó, ami Budapesten van, de akár étterem a XIV.kerültben a kérdés, akkor a legjobb megoldás a Városliget Café.
36Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


5 tavaszi programötlet - Élvezd már tavasz elején a napsütést!
A hosszú téli hónapok után a tavasz mindig üdvözlendő időszak. A hideg és sötét napokat felváltja a meleg, ragyogó napsütés, és vele együtt éled újjá a természet. Ahogy a virágok kinyílnak és a madarak csicsergése megtölti a levegőt, miért ne élveznénk ki minden pillanatát? Itt van öt ötlet, hogyan töltheted el minél tartalmasabban és élvezetesebben a tavaszi napokat.
Kezdő vállalkozóknak: A legfontosabb tanácsok a sikeres induláshoz
Az új vállalkozás indítása izgalmas és kihívásokkal teli lehetőség. Azonban a sikeres induláshoz fontos, hogy megfelelően felkészüljünk és minden lépést alaposan átgondoljunk. Íme néhány hasznos tipp kezdő vállalkozóknak, hogy az indulás zökkenőmentes legyen, és a vállalkozás hosszú távon is sikeres legyen.
1. Változás - Változtass az életmódodon!

Az egészség alapja, ha változtatsz az életmódodon! Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok! Változtass az életmódodon!

2. Intelligencia és a tudatos táplálkozás

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: tudatosan! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek a tudatos táplálkozás és a tudatos életmód az alapjai. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki. Ha Te is tudatosan szeretnél élni, akkor hosszú távon kell gondolkodnod!

3. Egészség - Élj egészségesen!

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!