Étterem a Városligetben

fooldal > A sok közül a legjobb: Városliget Café

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A sok közül a legjobb: Városliget Café


2018/01/23
Pi

A Városliget Budapest legnagyobb és legszebb parkja. Rengeteg étterem van ott, mi pedig most bemutatjuk az összes közül a legjobbat!

Városliget Café: sok közül a legjobb

Mi kell ahhoz, hogy egy étterem jó étterem is legyen egyben? Hely, helyszín, étel, kiszolgálás, adottságok, beállítottság.

 A Városligetben és a környékén van jó pár színvonalas hely, de mind közül messze a Városliget Café a legjobb.

 

A hely adott, hiszen az étterem igényes, rálátással a Jégpályára. Az éttermem maga több részre tagolt, így kisebb és nagyobb társaság is jól érezheti magát itt. Télen bent, nyáron pedig kint a teraszon tudja elkölteni az ember nyugodt szívvel az ebédjét, vacsoráját.

 

Egyszerre gyerek és kutyabarát, így senkit nem zárnak ki, senkit és semmit sem kell otthon hagyni, egy városligeti séta után is nyugodt szívvel be lehet ülni oda.

 

Magát első sorban romantikus étteremként tartja számon, de alkalmas privát hangulata üzleti helyszínnek is.

 

Egy szóval ha egy jó helyről van szó, ami Budapesten van, de akár étterem a XIV.kerültben a kérdés, akkor a legjobb megoldás a Városliget Café.
36Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


6 tavaszi esküvői színpaletta egy könnyed és légies ünnepséghez 2023-ban
2023-as esküvői tavaszi színtrendek. Ha neked is most tavasszal lesz az esküvőd, akkor a dekoráció, illetve az egész esküvő színvilágát tervezd ezekkel a színekkel!  
Szaunakultúra szerte a világban – ahány ház, annyi szokás!
A szauna jellemzően egy kis helyiség: úgy van kialakítva, hogy száraz vagy nedves hőkezelést biztosítson. A szaunázás világszerte kedvelt rituálé, melynek számos változata az idők során és a különböző kultúrákban alakult ki… és ezt köszönhetjük Finnországnak, a szauna országának. Ismerd meg velünk együtt a szaunázás különböző kulturális típusait! 
1. Változás - Változtass az életmódodon!

Az egészség alapja, ha változtatsz az életmódodon! Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok! Változtass az életmódodon!

2. Intelligencia és a tudatos táplálkozás

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: tudatosan! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek a tudatos táplálkozás és a tudatos életmód az alapjai. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki. Ha Te is tudatosan szeretnél élni, akkor hosszú távon kell gondolkodnod!

3. Egészség - Élj egészségesen!

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!