Pest-Buda Hotel

fooldal > Izgalmas Hotel Budapesten

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Izgalmas Hotel Budapesten


2018/01/23

Budapest egyik legjobb, legizgalmasabb helyén lévő hoteljét mutatjuk most be, mely igazi üde színfolt a város kínálatában.

Izgalmas hotel Budapesten

 

Nem sokan tudják ezt, de az ország legrégebbi szállodájaként a Pest-Buda Hotel nyitotta meg először a kapuit, még 1696-ban. A korát megelőzően volt már akkor is egyszerre Vendéglő és Hotel, de mint oly sok minden a világon, ez is számos változáson ment keresztül az idők során. 

Manapság luxus boutique design hotelként üzemel, ami egy teljesen, 21. századi formátumnak felel meg. Budapest történelmi szívében található, mely kedvező elhelyezkedésének és barátságos hangulatának köszönhetően hamar népszerű szálláshellyé vált.

 

A belvárostól mindössze néhány percre található a hotel épülete, mely tömegközlekedéssel jól megközelíthető. 

 

Budapest egyik legegyedibb és legstílusosabb szállodájaként tartják számon, melyben 10 egyedileg berendezett luxus szoba és a legfelső szinten található két atelier lakosztály áll a vendégek rendelkezésére. 

 

A belsőépítészeti munkák Somlai Tamás nevéhez fűződnek, melyet alapos történelmi kutatómunkák előztek meg. 

 

Ha tehát egy jó és nyugodt szállodát keres, mely mégis csak egy központi hotel Budapest Belvárosában, akkor a Pest-Buda a legjobb választás!
36Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Élmény ajándékba: Ezekkel nem lőhetsz mellé karácsonykor!
A karácsonyi ajándékvásárlás igazán stresszes lehet, főleg azok számára, akik nem igazán kreatívak. Ajándékot kapni jó, de ajándékozni még jobb, és én úgy tartom, hogy az igazán legjobb ajándékok mindig egy élményhez köthetőek, hiszen ki örül egy 100. bögrének vagy egy illatos gyertyának? Persze ezekre is mosolyogva bólogatunk, hogy „nahát köszönöm szépen!” – de aztán általában megy a polcra és már feledésbe is merül. Ha idén Te nem szeretnél így járni, akkor olvasd el tippjeinket, amikkel tuti mindenkinek örömöt fogsz okozni!
Nagy fogkefe kérdés: Melyik a legjobb a fogak számára?
Gyakran sok vitát kiváltó kérdés az, hogy milyen típusú fogkefét használjunk. Léteznek puha és kemény sörték, elektromos vagy kézi, kúpos vagy téglalap alakú fej, még a fogantyú típusáig is különböznek; csúszásmentes markolat vagy rugalmas nyak. Tudd meg melyik is igazán jó a fogaidnak!
1. Változás - Változtass az életmódodon!

Az egészség alapja, ha változtatsz az életmódodon! Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok! Változtass az életmódodon!

2. Intelligencia és a tudatos táplálkozás

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: tudatosan! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek a tudatos táplálkozás és a tudatos életmód az alapjai. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki. Ha Te is tudatosan szeretnél élni, akkor hosszú távon kell gondolkodnod!

3. Egészség - Élj egészségesen!

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!