Legyen olyan mosolyod, amilyenről mindig is álmodtál!

Főoldal > Legyen olyan mosolyod, amilyenről mindig is álmodtál!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Legyen olyan mosolyod, amilyenről mindig is álmodtál!


2021/03/13
Puskás Rékka

Te is mindig arról ábrándoztál, hogy vakítóan fehér, szabályos mosolyod legyen? Akkor itt az ideje, hogy tegyél ennek érdekében! Megmutatom, mire lehet szükséged ahhoz, hogy elérd álmaid mosolyát!

Legyen gyönyörű a mosolyod!

Legyen rendbe téve a fogsorod!

 

Először is, egészségügyi szempontól rakasd rendbe a teljes fogsorod. Legyen minden lyuk betömve, a hiányok pótolva. Érdemes lehet fogkő eltávolításra is bejelentkezni.  

Segít az esztétikai fogászat

 

Ha egészségügyileg már minden rendben, akkor jöhetnek a szépítő beavatkozások! Az esztétikai fogászaton igényelhetsz fogszabályozót, ha tökéletesen szabályos fogsort szeretnél. Már felnőttek számára is készül többféle fogszabályozó, van, amelyik teljesen láthatatlan, a fogszabályozás árak pedig teljes mértékben megfizethetőek.

 

A legtöbb embernek a fogai nem hófehérek, többek között, mert maguk a csontok sem hófehérek. Ha fehér fogsort szeretnél, semmiképpen ne állj neki otthon a házi fogfehérítésnek! Az ilyen „praktikák” sokkal többet ártanak, mint használnak, és okozott kárt már sokkal nehezebb lesz helyrehozni. Jelentkezz be inkább rendelői fogfehérítésre, és bízd a profikra a kivitelezést!

 

Ápold nagy gonddal a fogaid!

 

Nem elegendő, ha csak a rendelőben kapnak a fogaid figyelmet, otthon is odaadással kell gondoskodnod róluk. Moss alaposan fogat napi kétszer a megfelelő technikával. Ha nem tudod, hogy az milyen, kérd meg a fogorvosod, hogy mutatta meg neked! Manuális helyett használj inkább elektromos fogkefét, amely sokkal alaposabb, ráadásul azt is jelzi, ha már elég ideje mosol fogat. Egészítsd ki a fogmosás öblögető használatával, mert az ott is elpusztítja a bacikat, ahova a kefe sörtéi nem érnek el, valamint fogselymet!

 

Emeld ki a mosolyod!

 

Ha pedig már mindenen túl vagy, a fogaid egészségesek és gyönyörűek, nincs más dolgod, mint kiélvezni – és kiemelni. Tanuld meg, hogy a te ajkaidat hogyan lehet szépen kihúzni, kiemelni, és találd meg azokat a rúzs árnyalatokat, melyek leginkább passzolnak hozzád. Ha már ilyen gyönyörű mosoly van, hívd rá bátran fel a figyelmet!
Budapest Divat Kiegészítők MagyarországLegfrissebb cikkek


5 tavaszi programötlet - Élvezd már tavasz elején a napsütést!
A hosszú téli hónapok után a tavasz mindig üdvözlendő időszak. A hideg és sötét napokat felváltja a meleg, ragyogó napsütés, és vele együtt éled újjá a természet. Ahogy a virágok kinyílnak és a madarak csicsergése megtölti a levegőt, miért ne élveznénk ki minden pillanatát? Itt van öt ötlet, hogyan töltheted el minél tartalmasabban és élvezetesebben a tavaszi napokat.
Kezdő vállalkozóknak: A legfontosabb tanácsok a sikeres induláshoz
Az új vállalkozás indítása izgalmas és kihívásokkal teli lehetőség. Azonban a sikeres induláshoz fontos, hogy megfelelően felkészüljünk és minden lépést alaposan átgondoljunk. Íme néhány hasznos tipp kezdő vállalkozóknak, hogy az indulás zökkenőmentes legyen, és a vállalkozás hosszú távon is sikeres legyen.
1. Változás - Változtass az életmódodon!

Az egészség alapja, ha változtatsz az életmódodon! Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok! Változtass az életmódodon!

2. Intelligencia és a tudatos táplálkozás

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: tudatosan! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek a tudatos táplálkozás és a tudatos életmód az alapjai. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki. Ha Te is tudatosan szeretnél élni, akkor hosszú távon kell gondolkodnod!

3. Egészség - Élj egészségesen!

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!