Legyen olyan mosolyod, amilyenről mindig is álmodtál!

Főoldal > Legyen olyan mosolyod, amilyenről mindig is álmodtál!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Legyen olyan mosolyod, amilyenről mindig is álmodtál!


2021/03/13
Puskás Rékka

Te is mindig arról ábrándoztál, hogy vakítóan fehér, szabályos mosolyod legyen? Akkor itt az ideje, hogy tegyél ennek érdekében! Megmutatom, mire lehet szükséged ahhoz, hogy elérd álmaid mosolyát!

Legyen gyönyörű a mosolyod!

Legyen rendbe téve a fogsorod!

 

Először is, egészségügyi szempontól rakasd rendbe a teljes fogsorod. Legyen minden lyuk betömve, a hiányok pótolva. Érdemes lehet fogkő eltávolításra is bejelentkezni.  

Segít az esztétikai fogászat

 

Ha egészségügyileg már minden rendben, akkor jöhetnek a szépítő beavatkozások! Az esztétikai fogászaton igényelhetsz fogszabályozót, ha tökéletesen szabályos fogsort szeretnél. Már felnőttek számára is készül többféle fogszabályozó, van, amelyik teljesen láthatatlan, a fogszabályozás árak pedig teljes mértékben megfizethetőek.

 

A legtöbb embernek a fogai nem hófehérek, többek között, mert maguk a csontok sem hófehérek. Ha fehér fogsort szeretnél, semmiképpen ne állj neki otthon a házi fogfehérítésnek! Az ilyen „praktikák” sokkal többet ártanak, mint használnak, és okozott kárt már sokkal nehezebb lesz helyrehozni. Jelentkezz be inkább rendelői fogfehérítésre, és bízd a profikra a kivitelezést!

 

Ápold nagy gonddal a fogaid!

 

Nem elegendő, ha csak a rendelőben kapnak a fogaid figyelmet, otthon is odaadással kell gondoskodnod róluk. Moss alaposan fogat napi kétszer a megfelelő technikával. Ha nem tudod, hogy az milyen, kérd meg a fogorvosod, hogy mutatta meg neked! Manuális helyett használj inkább elektromos fogkefét, amely sokkal alaposabb, ráadásul azt is jelzi, ha már elég ideje mosol fogat. Egészítsd ki a fogmosás öblögető használatával, mert az ott is elpusztítja a bacikat, ahova a kefe sörtéi nem érnek el, valamint fogselymet!

 

Emeld ki a mosolyod!

 

Ha pedig már mindenen túl vagy, a fogaid egészségesek és gyönyörűek, nincs más dolgod, mint kiélvezni – és kiemelni. Tanuld meg, hogy a te ajkaidat hogyan lehet szépen kihúzni, kiemelni, és találd meg azokat a rúzs árnyalatokat, melyek leginkább passzolnak hozzád. Ha már ilyen gyönyörű mosoly van, hívd rá bátran fel a figyelmet!
Budapest Divat Kiegészítők MagyarországLegfrissebb cikkek


A pezsgőfürdők jó hatással vannak a stresszes életet élőkre is
Gondolkoztál már azon, hogy egy üzleti rendezvény wellness hotelben legyen megtartva. Soha? Pedig ez egy nagyon jó gondolat, ugyanis a wellnessezés köztudottan oldja a feszültséget, segít a stressz hatékony kezelésében. Az alábbiakban kifejezetten a pezsgőfürdők pozitív hatásait fogjuk bemutatni.
A tökéletes esküvő – ezekre figyelj oda Te is
Egy esküvő megszervezése egyáltalán nem gyerekjáték, számos dolgot foglal magába, melyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni annak érdekében, hogy tényleg tökéletes legyen ez az emlékezetes alkalom. Alábbi cikkünkben segítünk – összegyűjtöttük, mik azok a tényezők, melyekre mindenképpen figyelj oda, ha közeleg a nagy napod!