Frissítő játékok a lagzira

Főoldal > Esküvői játékok – ha már unjátok a vonatozást

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Esküvői játékok – ha már unjátok a vonatozást


2022/04/28
SFV

Szeretnétek, ha a Ti lagzitok igazán rendhagyó lenne, és a vendégeitekre minden az újdonság erejével hatna? Mostani cikkünk segíthet, ugyanis a legújabb esküvői játékokat mutatjuk be!

Modern esküvő

Zenefelismerés


Ha ismeritek a hagyományos zsákbamacska játékot, akkor tudjátok, hogy a pontgyűjtős játékok lényege egy lagziban, hogy a győztes kezdheti majd a menyasszonytáncot. Ebben a játékban azonban nem egy zsákban lévő tárgyakat kell vakon kitapogatnotok, hanem zenéket kell felismernetek, a tét azonban ugyan az!


Seprűs tánc


A seprűs tánc lényege pontosan az, aminek tűnik: az emberek egy seprűvel a lábuk közt táncolnak. Ez azonban nem elég, hiszen a seprűt át is kell adni egymásnak táncolás közben, de úgy, hogy kézzel egyáltalán nem érhettek hozzá!
Gyermekek tánca


A gyerkőcök régebben gyakran csak külső, ücsörgő szemlélői voltak a lagziban történteknek, mára azonban sokan igyekeznek szervesen bevonni őket. Ilyen próbálkozás az is, mikor a ceremóniamester a teljes aprónépet a táncparkettre invitálja, és ugyanazokat a játékokat kell eljátszaniuk mint a felnőtteknek. Ilyenkor a gyerekek élvezhetik, hogy ők vannak a középpontban, mi pedig igazán cuki látványban részesülhetünk!


Harisnyakötő hajítás


A csokordobást mindenki ismeri, de hallottál már a harisnyakötő dobásról? Ez a csokordobás férfiváltozata, amikor az újdonsült férj dobja el a „valami kék”-et, a menyaszsony harisnyakötőjét, amit az agglegények elkapnak, hogy kijelöljék a következőt, aki leghamarabb lemondhat a hajadon életről.


Sorsjegy


A „menyasszonytánc sorsjegyért” szerintem az egyik legszuperebb új hagyomány, ugyanis ebben az esetben nincs meg a vendégség esetében a szégyenérzet lehetősége, hiszen nem rajta múlik, mennyi pénzt ajándékoz a házaspárnak, lehetőséget azonban biztosít annak megszerzésére. Ilyenkor ugyanis a fiatalok a menyasszonytáncért nem pénzt, hanem kaparós sorsjegyeket gyűjtenek.


Ha már van egy nagycsomó ötletetek, de még nem tudjátok, hol szeretnétek megvalósítani, akkor a Zsidai Rendezvény kínálatában sok-sok helyszín közül válogathattok még akkor is, ha kis létszámú esküvőt terveztek!
 
Marketing RendezvényekLegfrissebb cikkek


5+1 menyasszonyi ruha trend idén nyárra
Az esküvői ruhaválasztás izgalmas időszak minden menyasszony életében, és az idei nyár menyasszonyi ruha trendjei még több lehetőséget kínálnak az egyedi és stílusos megjelenésre.
Így teremts magadnak megfelelő környezetet otthoni munkavégzéshez
Az otthoni munkavégzés egyre népszerűbbé vált az elmúlt években, így egyre többen állnak szembe azzal a kihívással, hogy hogyan alakítsanak ki egy olyan munkakörnyezetet, ami elősegíti a produktivitást és a jó közérzetet. A megfelelő környezet kialakítása kulcsfontosságú lehet, hiszen ez jelentősen befolyásolhatja mind a munka minőségét, mind a személyes jólétet. Lássuk, milyen lépéseket tehetünk annak érdekében, hogy otthonunk a lehető legideálisabb munkaterületté váljon.
1. Változás - Változtass az életmódodon!

Az egészség alapja, ha változtatsz az életmódodon! Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok! Változtass az életmódodon!

2. Intelligencia és a tudatos táplálkozás

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: tudatosan! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek a tudatos táplálkozás és a tudatos életmód az alapjai. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki. Ha Te is tudatosan szeretnél élni, akkor hosszú távon kell gondolkodnod!

3. Egészség - Élj egészségesen!

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!