Balatoni rendezvényhelyszín

fooldal > Balaton, nem csak nyaralásra

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Balaton, nem csak nyaralásra


2018/01/23
Pi

A Balatonról manapság még mindenkinek a napsütés, a nyár, a buli jut eszébe, pedig ez sokkal többről szól. Mutatjuk, hogy mire gondolunk!

Balatoni rendezvényhelyszín

 

Nem csak egyénlieg,barátostúl vagy csapatostúl lehet levonulni a magyar tengerhez, hanem manapság már divatba jött, hogy cégek és vállalatok is elutaznak különféle okok miatt ide: ez lehet csapatépítő tréning, vagy akár rendezvény miatt is. 

Ehhez azonban nem árt, ha megszerzi az adott cég a megfelelő helyszínt, ahol minden körülmény adott. Erre manapság már sok hely specializálódott, mi pedig most ezt mutatjuk be!

A Balaton déli partját sokan csak Siófok miatt jegyzik meg és általánánosan is sokkal jobban tartják az északi partot. Pedig Balatonfenyvesen például minden lehetőség adott a megfelelő munkához.

 

A Fenyves Yacht Club Hotel különleges adottságainak köszönhetően kiváló céges rendezvényhelyszín. Legyen szó akár csapatépítésről, akár más céges rendezvényről például ünnepségek, díjátadók, évfordulók, munkatársi búcsúztatók formájában, a balatonfenyvesi helyszín tökéletes választásnak tűnik.

 

A festői szépségű környezetben lévő hotelben akár 80 főt is befogadó konferenciatermem áll a cégek rendelkezésére.

 

De a kikapcsolódás része is adott a “dolognak”, mivel a résztvevők számára adott az 1000 négyzetméteres élményközpont, a bowling pálya, a biliárdasztal, de adottak adartsozási lehetőségek is a színvonalas klubszoba és drinkbár mellett.

 

 
36Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Személy- és vagyonőr: Kinek Ajánlott Ez a Karrierút?
A személy- és vagyonőri karrier egy olyan terület, amely kihívást jelentő és felelősségteljes feladatokat rejt magában. Az ilyen munka lehetőséget nyújt arra, hogy az emberek a biztonság és a védelem terén tevékenykedjenek. Ebben a cikkben megnézzük, hogy kiknek érdemes fontolóra venni ezt a karrierutat, és milyen tulajdonságok vagy érdeklődési területek lehetnek előnyösek a vagyon- és személyőrök számára.
Tudatos fogyasztás egyszerűen: 5 lépés, hogy tudatosabb vásárló legyél
Az elmúlt néhány évben a legtöbben több időt töltöttünk otthon, mint valaha, és ezzel sokan a zsúfoltság megszüntetésére, a tárgyak minimalizálására és az életmódunk egyszerűsítésére fordították a figyelmünket. Ha tudatosan döntünk arról, hogy mit vásárolunk, nem csak az otthonokat tartjuk fenn, hanem hosszú távon pénzt is megtakarítunk, hatékonyabban gondoskodunk mentális egészségünkről, illetve kevésbé károsítjuk a környezetet. 
1. Változás - Változtass az életmódodon!

Az egészség alapja, ha változtatsz az életmódodon! Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok! Változtass az életmódodon!

2. Intelligencia és a tudatos táplálkozás

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: tudatosan! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek a tudatos táplálkozás és a tudatos életmód az alapjai. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki. Ha Te is tudatosan szeretnél élni, akkor hosszú távon kell gondolkodnod!

3. Egészség - Élj egészségesen!

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!