5 tipp a tökéletes céges karácsonyi partihoz

Főoldal > 5 tipp a tökéletes céges karácsonyi partihoz

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 tipp a tökéletes céges karácsonyi partihoz


2023/12/15
VN, NA

Közeleg a karácsony, és ezzel egyre sürgetőbbé válik a céges karácsonyi parti megszervezése is. Nem tudod hogyan vágj bele, és érd el, hogy minden tényleg tökéletesen alakuljon? Most mutatunk ehhez 5 szuper tippet.

céges karácsonyi parti tippek

1. Találj egy témát!

Találj egy ünnepi témát, és használd ezt a parti minden részletténél, a meghívóktól a terítésig. Ez különösen hasznos irodai partiknál, ahol a vendégek számára nehéz lehet különbséget tenni a „munkamód” és a „parti mód” között. Legyen egy fő szín, népszerű például a letisztult fehér, vagy a fennkölt piros, de a zöld, az arany és más színek is nagyon hangulatosak, ünnepiek tudnak lenni. A tökéletes helyszínhez pedig kattints ide, mert ez az étterem rendezvényre Kaposváron fantasztikus lehetősgeket tartogat! 

  2. Készítsd fel a bejáratot!

Sosem lehet kétszer első benyomást tenni, pedig az első benyomás nagyon fontos! A legtöbb ember szociális szorongást kap, mielőtt részt vesz a partikon. Miután házigazdák és hostessek fogadják a vendégeket, irányítsd őket a bárba a személyzet segítségével, ülőhelyükre csak egy pohár italt szorongatva, esetleg kiürítve engedd őket! Ez kedvesebb megközelítés, mint kipipálni a neveket a listáról, és hagyni a vendégeket, hogy eligazodjanak.

 

3. Koktélok megfűszerezve

Gondoltál már arra, hogy saját koktélja legyen a cégnek? Bérelj fel egy pultost és a bár személyzetét, hogy megtervezzenek egy egyedi koktélmenüt, amelyet a vendégek érkezéskor választhatnak. Biztos mindenkinek tetszeni fog az ötlet, és személyesebbnek érzi majd az egész buli hangulatát.

 

 

4. Örökítsd meg a partit!

Kora éjjel szinte mindenki félénk lesz a kamerától, kerüld ki ezt a kínos helyzetet, és állíts fel egy fotóautomatát! Egy és barátságos fotós tudni fogja, hogyan kell megnyugtatni az embereket, és megörökíteni a megfelelő pillanatokat. Így senki sem fog szorongani, de mégis maradnak kézzel fogható emlékek a karácsonyi partiról.

 

5. Ne feledkezz meg a menüről!

Voltál már olyan éhes rendezvényen, amely miatt te és mindenki más üldözte a pincéreket a szendvicsekre? Semmi sem rosszabb! Gondoskodj arról, hogy legyen elegendő étele a vendégek részére az est teljes részében!
 
RendezvényekLegfrissebb cikkek


5+1 menyasszonyi ruha trend idén nyárra
Az esküvői ruhaválasztás izgalmas időszak minden menyasszony életében, és az idei nyár menyasszonyi ruha trendjei még több lehetőséget kínálnak az egyedi és stílusos megjelenésre.
Így teremts magadnak megfelelő környezetet otthoni munkavégzéshez
Az otthoni munkavégzés egyre népszerűbbé vált az elmúlt években, így egyre többen állnak szembe azzal a kihívással, hogy hogyan alakítsanak ki egy olyan munkakörnyezetet, ami elősegíti a produktivitást és a jó közérzetet. A megfelelő környezet kialakítása kulcsfontosságú lehet, hiszen ez jelentősen befolyásolhatja mind a munka minőségét, mind a személyes jólétet. Lássuk, milyen lépéseket tehetünk annak érdekében, hogy otthonunk a lehető legideálisabb munkaterületté váljon.
1. Változás - Változtass az életmódodon!

Az egészség alapja, ha változtatsz az életmódodon! Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok! Változtass az életmódodon!

2. Intelligencia és a tudatos táplálkozás

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: tudatosan! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek a tudatos táplálkozás és a tudatos életmód az alapjai. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki. Ha Te is tudatosan szeretnél élni, akkor hosszú távon kell gondolkodnod!

3. Egészség - Élj egészségesen!

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!