6 tavaszi esküvői színpaletta egy könnyed és légies ünnepséghez 2023-ban

Főoldal > 6 tavaszi esküvői színpaletta egy könnyed és légies ünnepséghez 2023-ban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

6 tavaszi esküvői színpaletta egy könnyed és légies ünnepséghez 2023-ban


2023/03/21
ZH


2023-as esküvői tavaszi színtrendek. Ha neked is most tavasszal lesz az esküvőd, akkor a dekoráció, illetve az egész esküvő színvilágát tervezd ezekkel a színekkel!
 

esküvő színek 2023

A tavasz a bimbózó virágokat és az áprilisi záporokat juttathatja eszünkbe, de az esküvői világban minden az új színekről szól, amelyek új életet jelentenek – ráadásul egy nagyon nagy kaland kezdete: az esküvőszervezés! A színséma kiválasztása lesz az egyik első feladat az esküvő megtervezésekor, és a tavaszi árnyalatok csak a legmegfelelőbbek ahhoz, hogy friss megjelenést kapjanak.

  

Rengeteg új szezonális színpaletta van feljövőben, és különösen szeretjük a tavaszi esküvőkre kialakított egyedi színkombinációkat. Mivel a trendek jönnek és mennek, néhány kiváló tervezőhöz és rendezvénytervezőhöz fordultunk, hogy megtudjuk, mi az újdonság, mi marad meg, és mi az, amivel egy rendezvényhelyszín Budapest területén megfelel majd az esküvőnk megtartására.

 

 


1.    Lágy ékszer tónusok

 

 

A tél hangulatos drágakövei tavaszra új külsőt kapnak: pasztell árnyalatú társaiktól. Gondolj a levendulára a mélylila helyett, a tavaszi zöldre a smaragd helyett, és a bordó árnyalataira. Olyan ez, mintha zafír helyett kék topázt viselnénk – mindkettő drágakő, de az egyiknek más az érzése, mint a másiknak. Még a mélyebb ékszertónusokat kiemelő pírtónusok is olyan gazdagságot rejtenek magukban, amely fokozza az esemény fényűző hangulatát. Kedvenc kombinációnk a tavaszi zöld és az elefántcsont.

 

 


2.    Friss zöld

 

 

Köszöntsd a zöldet, még akkor is, ha ragaszkodsz a semleges színpalettához. A zöld mindenhol megtalálható, a zöld alapú virágkompozícióktól a zöld árnyalatokig az írószereken és az asztallapokon. Még egy olyan akcentus is, mint egy zöld bársony heverő, igazán energizálhatja a társalgó berendezését. Egyre több párral találkozhatunk, akik merész zöldet építenek be klasszikus esztétikájukba, különösen virágok és hangsúlyos dekoráció révén. A természetben fellelhető színekkel való játék kiváló inspirációs forrás az időtlen, még mindig friss és modern dizájn kialakításához.

 

 


3.     Farmerkék

 

 

Ki tudta volna, hogy kedvenc Levi’s inged inspirálja majd az esküvőd napját? A farmernadrágokban gyakran előforduló kék árnyalatok bekerülnek az esküvők anyaghasználatába, üvegárukba és különleges dekorációkba. A Chinoiserie-től a Shiboriig az indigó árnyalatok még mindig jelen vannak, akár keverhetjük a mintákat és a színtónusokat is, hogy karizmatikus minőséget kölcsönözzünk a terítéknek. A kéknek megvan az az előnye is, hogy különösen fontos az esküvőkön: a szín a hűséget és az erőt jelzi, két dolog, amit sokan keresnek kapcsolatainkban.

 

 


4.    Irizáló részletek

 


Lehet, hogy minden Lisa Frank álma valóra vált: irizáló szövetek, üvegáru, fotófülke hátterek, írószerek és még virágok is itt vannak tavaszra – és azon túl is. Ez a szerelmi kapcsolat az irizáló és gyöngyházfényű felületekkel olyan, mint egy felnőtt biccentés gyermekkori unikornisaink és sellőink számára. Ezt az ötletet alkalmazhatjuk modern mylar futószalagokkal az asztalokhoz, valamint csillogó vászonszalvétákhoz. A világítás is szerepet játszik, kék, rózsaszín és arany árnyalatokat ad, amelyek visszaverődnek a világító felületekről. A párok akár irizáló evőeszközöket és borospoharakat is vásárolhatnak, hogy fokozzák a csillogó hangulatot.

 

 


5.    Félkövér árnyalatok

 


A párok már nem riadnak vissza az élénk árnyalatoktól, ha a tavaszi esküvők színpalettájáról van szó. Ehelyett olyan élénk árnyalatokkal hangsúlyozzák ünnepeiket, mint a csípős rózsaszín, a mustársárga, a cerulean kék és még a narancs is. Végül is van valami dinamikus és tüzes az intenzív színekben. A menyasszonyok és a vőlegények nagymértékben elfogadják a színeket, ami nagyon boldog hangulatot teremt. Különösen hatásos a minimalista vagy üres terek közepette, ahol a fehér tér szembeállítja az élénk színeket. Nagyon modern és városiasan elegáns.

 

 


6.    Mindenütt semleges

 


Még nem kell búcsút inteni a földszínektől és a semleges palettáktól sem. Ha esküvődet rengeteg semleges árnyalattal képzeled el – elefántcsont, krém, pezsgő, bézs – a tavaszi szezonban, akkor ezt is megteheted. A párok egy nyugodtabb környezet felé vonzódnak, ahol annyi zaj és zavaró tényező van a világon.
 
Balaton Budapest Divat Éttermek Ház Hotel Kiegészítők Magyarország Marketing Rendezvények Számítástechnika TechnikaLegfrissebb cikkek


Hogyan csökkenthető a Legionella kockázata a különböző intézményekben, a nyári szezonban?
Sajnos még napjaink egyre többet lehet hallani Legionella okozta megbetegedésekről, ezért fontosnak tartottunk utánajárni, hogy milyen eszközökkel lehetséges elkerülni a súlyos helyzeteket. 
5+1 menyasszonyi ruha trend idén nyárra
Az esküvői ruhaválasztás izgalmas időszak minden menyasszony életében, és az idei nyár menyasszonyi ruha trendjei még több lehetőséget kínálnak az egyedi és stílusos megjelenésre.
1. Változás - Változtass az életmódodon!

Az egészség alapja, ha változtatsz az életmódodon! Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok! Változtass az életmódodon!

2. Intelligencia és a tudatos táplálkozás

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: tudatosan! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek a tudatos táplálkozás és a tudatos életmód az alapjai. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki. Ha Te is tudatosan szeretnél élni, akkor hosszú távon kell gondolkodnod!

3. Egészség - Élj egészségesen!

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!