Esküvőszervezés tanácsok - Így lesz tökéletes a nagy nap!

Főoldal > 5 Tipp, hogy tökéletes legyen a Nagy Nap!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 Tipp, hogy tökéletes legyen a Nagy Nap!


2022/06/24
ZH

Az esküvő teljeskörű megszervezése elég időigényes és nem sorolható az egyszerű feladatok közé, de persze ez annak köszönhető, hogy mindenki a tökéletes napot szeretné megvalósítani. Sokunk már kislány kora óta tervezgeti a Nagy Napot, amit most ezzel az 5 esküvőszervezési tippel könnyen meg is valósíthatsz!

esküvőszervezés

Mindennek az alapja – A tökéletes helyszín megtalálása


Az egész esküvőt nagy mértékben az befolyásolja, hogy milyen helyszínen is kerül megrendezésre. Egy esküvő legnagyobb költsége mindig a helyszín, így fontos a jól megalapozott döntés ebben az esetben, és mivel minden más ettől függ, érdemes tehát a helyszín kiválasztásával kezdenünk az esküvő szervezését. A helyszín megválasztásánál rengeteg szempontot kell figyelembe venni, például a vendégek létszámát, az időjárási viszonyokat, és azt is, hogy passzoljon a stílusunkhoz. A romantikus esküvőhelyszín mindenki fejében másképp rajzolódik ki, ezért közösen beszéljétek meg saját elképzeléseiteket, majd ezután megkezdhetitek a keresgélést! 

 Szemrevaló dekoráció


Először, amit mindenki meglát, az a dekoráció, ami teljes mértékben hozzájárul a helyszín hangulatához, így érdemes összehangolni a helyszín stílusával és ügyeljünk a harmonizáló színhasználatra is! A tökéletes összhatás érdekében használhatsz hangsúlyosabb színeket, de mindig lágyabb párjukkal jelenítsd meg őket!

 

Amit mindenki vár - A vacsora


Egy esküvő szervezésében általában a pár ízlése és preferenciái számítanak, de a vacsora menü összeállítása az a pont, amikor figyelembe kell venni a vendégek igényeit is. Érdemes előre egyeztetni, hogy vannak-e érzékenyek számára készíthető ételek is, majd a meghívók szétosztásánál, pedig érdeklődni a vendégeknél, hogy esetleg van-e valamilyen ételallergiája, így senki nem marad éhes a lagzi folyamán!

 

Az est fény pontja – A tökéletes torta


Az esküvői tortának díszítését mindenki alaposan szemügyre veszi, de amit igazán megjegyeznek majd az az íze! Az emeletes torták nagy előnye, hogy több ízt is kombinálhatunk, így mindenkinek lesz választási lehetősége.

 

Legyen egy felejthetetlen élmény!


Az előbb felsoroltak mit sem fognak érni egész este alatt, hogy ha nincs meg a jó hangulat. A várakozás bosszantó lehet a vendégek számára, így érdemes az üres perceket kitölteni valamilyen programmal vagy játékkal, például amíg Ti elmentek fotózkodni, addig a vőfély vagy a tanuk segítségével ki lehet találni egy kis csapatjátékot, ami meghozza az emberek hangulatát. Az ültetési rendre is érdemes ügyelni, ugyanis nagyban meghatározza az egész este hangulatát.
 
RendezvényekLegfrissebb cikkek


Hogyan csökkenthető a Legionella kockázata a különböző intézményekben, a nyári szezonban?
Sajnos még napjaink egyre többet lehet hallani Legionella okozta megbetegedésekről, ezért fontosnak tartottunk utánajárni, hogy milyen eszközökkel lehetséges elkerülni a súlyos helyzeteket. 
5+1 menyasszonyi ruha trend idén nyárra
Az esküvői ruhaválasztás izgalmas időszak minden menyasszony életében, és az idei nyár menyasszonyi ruha trendjei még több lehetőséget kínálnak az egyedi és stílusos megjelenésre.
1. Változás - Változtass az életmódodon!

Az egészség alapja, ha változtatsz az életmódodon! Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok! Változtass az életmódodon!

2. Intelligencia és a tudatos táplálkozás

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: tudatosan! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek a tudatos táplálkozás és a tudatos életmód az alapjai. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki. Ha Te is tudatosan szeretnél élni, akkor hosszú távon kell gondolkodnod!

3. Egészség - Élj egészségesen!

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!