Hogyan isznak a férfiak, és hogyan a nők?

fooldal > Hogyan isznak a férfiak, és hogyan a nők?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogyan isznak a férfiak, és hogyan a nők?


2020/11/21
Puskás Rékka

Az alkoholt évezredek óta fogyasztják az emberek, bár az alkohol fogyasztási módok eltérőek lehetnek. Ebben a cikkben – természetesen általánosítva, tehát nem kőbe vésetten mindenkire vonatkoztatva – arról olvashatsz, milyen főbb különbségeket lehet felfedezni a férfiak és a nők alkohol fogyasztási sémáiban.

A férfiak a sört, a nők a koktélt preferálják

A férfiak kocsmáznak, haverokkal isznak

 

A férfiak jellemzően szeretnek talponállókba járni, kedvelik a kocsmai hangulatot. Sokszor itt találkoznak a barátaikkal, meccset néznek, csocsóznak. A kocsmai hangulat számukra a szórakozást testesíti meg, ezért preferálják az itteni összejöveteleket. 

Ha nem a kocsmában, akkor a baráti kör egyik tagjánál gyűlnek össze sörözni, beszélgetni, esetleg játszani, vagy focit nézni.

 

A férfiak között a legnépszerűbb italok

 

A férfiak körében az egyik legnépszerűbb ital a sör. Ugyan nem kimagaslóan magas az alkoholtartalma, de egy este végére azért az ember fejébe tud szállni. Emellett sokan szeretik a fröccsöket, de a rövideket sem szokták megvetni.

 

A pálinka hazájában szinte kötelező a különböző összejövetelek alkalmával, hogy mindenki legurítson egy kört. Ilyenkor az csak másodlagos, hogy az adott ital valóban finom-e, a hangsúly a koccintáson van.

 

A nők máshogy szórakoznak

 

A nők számára sok esetben a kocsmák inkább visszataszítóak, mint hívogatóak, lepukkantnak, koszosnak találják őket, és a bent ténfergő ittas alakok sem túl bizalomgerjesztőek. Amikor a nők iszogatni vágynak, akkor vagy egyiküknél gyűlnek össze, vagy elmennek egy, a kocsmáknál kicsit nívósabb helyekre, például koktélbárba. Szerencsére egyre több a koktélozós hely Budapest szerte, és a vidéken is egyre népszerűbbek az ilyen helyek.

 

Mit szeret inni egy nő?

 

Egy nő ritkábban választ az alapján italt, hogy mi az, ami üt. Inkább aszerint teszik le a voksukat, hogy melyik italnak milyen íze, lecsengése van. A nők körében kevésbé számít kedvencnek a sör – persze azért sokan szeretik -, inkább a fröccsök, illetve a koktélok és az édes likőrök azok, amiket szeretnek elszopogatni egy kellemes beszélgetés mellett.

 

Különösen vonzóak a legtöbb nő számára a színes, kis napernyős koktélok, ha van rá kehetőség, gyakran rendelnek ilyet.
45 41Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Élmény ajándékba: Ezekkel nem lőhetsz mellé karácsonykor!
A karácsonyi ajándékvásárlás igazán stresszes lehet, főleg azok számára, akik nem igazán kreatívak. Ajándékot kapni jó, de ajándékozni még jobb, és én úgy tartom, hogy az igazán legjobb ajándékok mindig egy élményhez köthetőek, hiszen ki örül egy 100. bögrének vagy egy illatos gyertyának? Persze ezekre is mosolyogva bólogatunk, hogy „nahát köszönöm szépen!” – de aztán általában megy a polcra és már feledésbe is merül. Ha idén Te nem szeretnél így járni, akkor olvasd el tippjeinket, amikkel tuti mindenkinek örömöt fogsz okozni!
Nagy fogkefe kérdés: Melyik a legjobb a fogak számára?
Gyakran sok vitát kiváltó kérdés az, hogy milyen típusú fogkefét használjunk. Léteznek puha és kemény sörték, elektromos vagy kézi, kúpos vagy téglalap alakú fej, még a fogantyú típusáig is különböznek; csúszásmentes markolat vagy rugalmas nyak. Tudd meg melyik is igazán jó a fogaidnak!
1. Változás - Változtass az életmódodon!

Az egészség alapja, ha változtatsz az életmódodon! Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok! Változtass az életmódodon!

2. Intelligencia és a tudatos táplálkozás

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: tudatosan! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek a tudatos táplálkozás és a tudatos életmód az alapjai. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki. Ha Te is tudatosan szeretnél élni, akkor hosszú távon kell gondolkodnod!

3. Egészség - Élj egészségesen!

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!