Ezekkel a gyorstippel szerezhetsz több konverziót weboldaladra!

fooldal > Konverziónövelés gyors tippek

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Konverziónövelés gyors tippek


2019/03/28
SzSz

A weboldal célja elsősorban a vállalkozás megismertetése a felhasználókkal és természetesen a konverziószerzés. De hogyan érheted el ezt minél hatékonyabban? Segítünk! 

konverziónövelés

Vásárlás/Ajánlatkérés mezők

Használj weboldaladon minél kevesebb kitöltendő mezőt, hiszen a vásárlók nem szeretnek ezzel sokat foglalkozni. Csak a legszükségesebb információkat kérd be, amelyekre tényleg szükség van a terméked vagy szolgáltatásod megvásárlásához. 

  

Ügyfélvélemények 

Hogyan legyen több vásárlóm? Jelenítsd meg korábbi ügyfeleid poztitív véleményezéseit weboldaladon, hiszen az értékelések nagyban befolyásolják a felhasználók döntését. Nincs is jobb visszajelzés egy kiváló értékeléseket szerzett vállalkozásnál. 

 

 

A hajtás fölött

A konverziós elemek, gombok, amelyek feliratkozásra vagy vásárlásra buzdítanak, kerüljenek a hajtás fölé, hogy jól láthatóak legyenek, mégis könnyen elérhetők a felhasználók számára. 

 

 

Ajánlj kapcsolódó termékeket

Ha már a felhasználó épp egy terméked vagy szolgáltatásod nézi, érdemes megjeleníteni a képernyőn hasonló kategóriájú terméket is. Ezzel is arra ösztönözve, hogy ha esetleg hasonlót, de kicsit mást keres, könnyebben megtalálja. 

 

 

Készletek 

Termékeid tükrében érdemes megjelenítened, hogy éppen mennyi van raktáron. Ha a felhasználó látja, hogy csak épp 1-1 darab, akkor nagyobb valószínűséggel fogja azonnal megvenni, nehogy lemaradjon róla. 
33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


A pezsgőfürdők jó hatással vannak a stresszes életet élőkre is
Gondolkoztál már azon, hogy egy üzleti rendezvény wellness hotelben legyen megtartva. Soha? Pedig ez egy nagyon jó gondolat, ugyanis a wellnessezés köztudottan oldja a feszültséget, segít a stressz hatékony kezelésében. Az alábbiakban kifejezetten a pezsgőfürdők pozitív hatásait fogjuk bemutatni.
A tökéletes esküvő – ezekre figyelj oda Te is
Egy esküvő megszervezése egyáltalán nem gyerekjáték, számos dolgot foglal magába, melyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni annak érdekében, hogy tényleg tökéletes legyen ez az emlékezetes alkalom. Alábbi cikkünkben segítünk – összegyűjtöttük, mik azok a tényezők, melyekre mindenképpen figyelj oda, ha közeleg a nagy napod!