Ezekkel a gyorstippel szerezhetsz több konverziót weboldaladra!

fooldal > Konverziónövelés gyors tippek

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Konverziónövelés gyors tippek


2019/03/28
SzSz

A weboldal célja elsősorban a vállalkozás megismertetése a felhasználókkal és természetesen a konverziószerzés. De hogyan érheted el ezt minél hatékonyabban? Segítünk! 

konverziónövelés

Vásárlás/Ajánlatkérés mezők

Használj weboldaladon minél kevesebb kitöltendő mezőt, hiszen a vásárlók nem szeretnek ezzel sokat foglalkozni. Csak a legszükségesebb információkat kérd be, amelyekre tényleg szükség van a terméked vagy szolgáltatásod megvásárlásához. 

  

Ügyfélvélemények 

Hogyan legyen több vásárlóm? Jelenítsd meg korábbi ügyfeleid poztitív véleményezéseit weboldaladon, hiszen az értékelések nagyban befolyásolják a felhasználók döntését. Nincs is jobb visszajelzés egy kiváló értékeléseket szerzett vállalkozásnál. 

 

 

A hajtás fölött

A konverziós elemek, gombok, amelyek feliratkozásra vagy vásárlásra buzdítanak, kerüljenek a hajtás fölé, hogy jól láthatóak legyenek, mégis könnyen elérhetők a felhasználók számára. 

 

 

Ajánlj kapcsolódó termékeket

Ha már a felhasználó épp egy terméked vagy szolgáltatásod nézi, érdemes megjeleníteni a képernyőn hasonló kategóriájú terméket is. Ezzel is arra ösztönözve, hogy ha esetleg hasonlót, de kicsit mást keres, könnyebben megtalálja. 

 

 

Készletek 

Termékeid tükrében érdemes megjelenítened, hogy éppen mennyi van raktáron. Ha a felhasználó látja, hogy csak épp 1-1 darab, akkor nagyobb valószínűséggel fogja azonnal megvenni, nehogy lemaradjon róla. 
33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Mik azok a fogászati implantátumok?
Mik azok a fogászati implantátumok? A fogászati implantátumok foggyökerek pótlására szolgálnak. Az implantátumok erős alapot biztosítanak a rögzített (állandó) vagy kivehető pótfogak számára, amelyek az Ön természetes fogaihoz igazodva készülnek.  
A súlyemelés 5 egészségügyi előnye és biztonságos végrehajtása
Nem kell testépítőnek lenned ahhoz, hogy kihasználd a súlyemelés egészségügyi előnyeit. Íme, mit kell tudnod a súlyemelés egészségügyi előnyeiről, és arról, hogyan adhatod biztonságosan az edzésprogramodhoz.
1. Változás - Változtass az életmódodon!

Az egészség alapja, ha változtatsz az életmódodon! Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok! Változtass az életmódodon!

2. Intelligencia és a tudatos táplálkozás

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: tudatosan! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek a tudatos táplálkozás és a tudatos életmód az alapjai. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki. Ha Te is tudatosan szeretnél élni, akkor hosszú távon kell gondolkodnod!

3. Egészség - Élj egészségesen!

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!