Antik bútorok a hálószobában

Főoldal > Unod az Ikeás bútorokat? Válassz inkább antik ágyat a hálószobába!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Unod az Ikeás bútorokat? Válassz inkább antik ágyat a hálószobába!


2022/07/13
ZH

Egy különleges bútordarab teljes mértékben feldobhatja a hálószobád megjelenését, és ha már Te is unod az egyforma és unalmas Ikea darabokat, akkor válassz inkább egy különlegesebb darabot a régmúltból!

antik bútorok a hálóban

Antik lakberendezés a hálóban


Az évszázados karaktert sugárzó és a teret azonnali személyességgel átitató antik bútorokban van valami tagadhatatlanul elbűvölő. Ez különösen igaz a hálószobára, ahol egy antik ágy megvásárlása teljesen átalakíthatja a teret. A szoba legnagyobb bútordarabja, az ágy legyen a show sztárja, amely megadja az alaphangot a szoba többi kialakításához.
Az antik ágy vásárlásának egyik szépsége az, hogy egyedi vásárlást végzel, így egy kicsit időigényesebb lehet a feladat, de valószínűleg minden rászánt időt megér majd, ha megtalálod a tökéletes darabot!


Látogass meg minél több lakberendezési és régiség boltot, hogy inspirálódj


Míg az elmúlt években oda vezetett az utunk, hogy mindannyian egyre többet vásároltunk az interneten, egy antik ágy vásárlásával ezt nem teheted majd meg, és nem kerülheted el a személyes ágyvásárlást, hiszen a formát, a színt és a minőséget képeken keresztül nem tudod érzékelni,az antik darabok a valóságban fognak magukkal ragadni. Ez még fontosabb antik ágy vásárlásakor, ahol nehéz képen keresztül illusztrálni egy darab karakterét.
MENNYIBE KERÜL EGY ANTIK ÁGY?


Várhatóan 5 és 600 ezer körüli összeget kell fizetni egy kiváló, king méretű, antik sárgaréz és vas ágyért, amely szilárd ágyalappal van kiegészítve. Ekkor az egyetlen többletköltség a matrac választása lenne. Az árak ezután folyamatosan emelkednek a stílustól, a ritkaságtól és a gyártótól függően, és olyan kivételes, látványos darabokban csúcsosodnak ki, mint például az RW Winfield eredeti, teljesen rézből készült plakátja, amelyet több mint 10 000 fontért árulnak.

Ha pedig tényleg különleges berendezéssel szeretnéd a hálószobádat kialakítani, akkor érdemes lehet antik lámpák (anique lamps) segítségével megvilágítani a szobát.
 
DivatLegfrissebb cikkek


Élmény ajándékba: Ezekkel nem lőhetsz mellé karácsonykor!
A karácsonyi ajándékvásárlás igazán stresszes lehet, főleg azok számára, akik nem igazán kreatívak. Ajándékot kapni jó, de ajándékozni még jobb, és én úgy tartom, hogy az igazán legjobb ajándékok mindig egy élményhez köthetőek, hiszen ki örül egy 100. bögrének vagy egy illatos gyertyának? Persze ezekre is mosolyogva bólogatunk, hogy „nahát köszönöm szépen!” – de aztán általában megy a polcra és már feledésbe is merül. Ha idén Te nem szeretnél így járni, akkor olvasd el tippjeinket, amikkel tuti mindenkinek örömöt fogsz okozni!
Nagy fogkefe kérdés: Melyik a legjobb a fogak számára?
Gyakran sok vitát kiváltó kérdés az, hogy milyen típusú fogkefét használjunk. Léteznek puha és kemény sörték, elektromos vagy kézi, kúpos vagy téglalap alakú fej, még a fogantyú típusáig is különböznek; csúszásmentes markolat vagy rugalmas nyak. Tudd meg melyik is igazán jó a fogaidnak!
1. Változás - Változtass az életmódodon!

Az egészség alapja, ha változtatsz az életmódodon! Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok! Változtass az életmódodon!

2. Intelligencia és a tudatos táplálkozás

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: tudatosan! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek a tudatos táplálkozás és a tudatos életmód az alapjai. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki. Ha Te is tudatosan szeretnél élni, akkor hosszú távon kell gondolkodnod!

3. Egészség - Élj egészségesen!

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!