Az 5 legromantikusabb esküvői virág- ezek a virágok passzolnak ez esküvői dekorba leginkább

Főoldal > Az 5 legromantikusabb virág- ezek a virágok passzolnak ez esküvői dekorba

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Az 5 legromantikusabb virág- ezek a virágok passzolnak ez esküvői dekorba


2022/05/12
VN

Mutatunk 5 tündöklő virágot, ami tökéletesen mutat majd az esküvői dekorációban, vázákban, asztaldíszként, de még az esküvői csokorban is.

5 legromantikusabb virág

Kökörcsin

A kökörcsin az év legtöbb hónapjában elérhető. A finom szirmok és a bonyolult sötét csészelevelek minden figyelmet azonnal odaragadnak úgy, hogy az mégsem tolakodó. A legjobb, hogy több színben is elérhető, így bárki megtalálhatja a számára legideálisabbat, ami leginkább passzol a többi dekorációs elem közé: fehér,rózsaszín, kék, lila és piros színben kaphatók ezek a csodaszép virágok. A kökörcsinek tökéletesek a terjedelmesebb virágok, például a rózsa tetejére rétegezésére, és gyönyörűen ívelt száruk tökéletesen fog mutatni.

 Boglárka

Minden menyasszonynak van ilyen virága elmentve a Pinteresten, ez nem lehet véletlen. A boglárka egyszerűen egy lenyűgöző virág! Elérhető az év bármely szakában. Az őszi és téli hónapokban melegebb éghajlatról is behozhatóak. Ezek a vékony, tollszerű szirmokkal dús virágok gyönyörű árnyékokat és mélységet hoznak létre a csokrokban és elrendezésekben. Szinte minden árnyalatban, fehér, zöld, krém, őszibarack, rózsaszín, mályva, lila, bordó, vörös, sárga és narancs színben kapható. 

 

Rózsa

A rózsa messze a legnépszerűbb virág a világon. Több száz fajta rózsa kapható egész évben. Szépek, költséghatékonyak és tartósak. Lehetnek hipoallergének vagy kellemesen illatosak. A standard rózsák természetesen számos, fehér, krém, sárga, barack, narancs, piros, bordó, korall és lila árnyalatban kaphatók. Tehát mindenféle stílusba beilleszthetőek.

 

Kerti rózsa

A rózsa az rózsa az rózsa, igaz? Rossz. A fő különbségek a hagyományos rózsák és a kerti rózsák között a szirmok száma és a rózsa teáscsésze alakja. De a rózsa, az rózsa! A kerti rózsák a pünkösdi rózsához hasonlítanak, és nagyszerű helyettesítői lehetnek, amikor a pünkösdi rózsának nincs szezonja.

 

Virágzó ágak

Sokan nem gondolnak erre a lehetőségre, de az ilyen ágak használata is egy jó opció lehet a dekorációhoz, csokrok kiegészítéséhez. A virágzó ágak általában tavasszal állnak rendelkezésre. Amikor nincs szezonjuk, ugyanazok az ágak, amelyek egykor virágoztak, természetes lombozatukkal használhatók. A virágzó ágak általában fehér, rózsaszín és sárga színben virágoznak, a lombozat ágai pedig zöld, zsálya és bordó árnyalatúak.

 

Végezetül pedig engedjétek meg, hogy ajánljunk egy szuper esküvői helyszínt a Balaton-felvidék szívében: a Kristály Hotel nemcsak helyszínt biztosít, hanem amennyiben kell szállást, cateringet, programlehetőségeket, és más prémiumszolgáltatásokat is, részletek: esküvőhelyszín hotelben.
 
Divat RendezvényekLegfrissebb cikkek


Személy- és vagyonőr: Kinek Ajánlott Ez a Karrierút?
A személy- és vagyonőri karrier egy olyan terület, amely kihívást jelentő és felelősségteljes feladatokat rejt magában. Az ilyen munka lehetőséget nyújt arra, hogy az emberek a biztonság és a védelem terén tevékenykedjenek. Ebben a cikkben megnézzük, hogy kiknek érdemes fontolóra venni ezt a karrierutat, és milyen tulajdonságok vagy érdeklődési területek lehetnek előnyösek a vagyon- és személyőrök számára.
Tudatos fogyasztás egyszerűen: 5 lépés, hogy tudatosabb vásárló legyél
Az elmúlt néhány évben a legtöbben több időt töltöttünk otthon, mint valaha, és ezzel sokan a zsúfoltság megszüntetésére, a tárgyak minimalizálására és az életmódunk egyszerűsítésére fordították a figyelmünket. Ha tudatosan döntünk arról, hogy mit vásárolunk, nem csak az otthonokat tartjuk fenn, hanem hosszú távon pénzt is megtakarítunk, hatékonyabban gondoskodunk mentális egészségünkről, illetve kevésbé károsítjuk a környezetet. 
1. Változás - Változtass az életmódodon!

Az egészség alapja, ha változtatsz az életmódodon! Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok! Változtass az életmódodon!

2. Intelligencia és a tudatos táplálkozás

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: tudatosan! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek a tudatos táplálkozás és a tudatos életmód az alapjai. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki. Ha Te is tudatosan szeretnél élni, akkor hosszú távon kell gondolkodnod!

3. Egészség - Élj egészségesen!

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!