Mi kell egy emlékezetes szülinapi bulihoz?

Főoldal > Mi kell egy emlékezetes szülinapi bulihoz?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mi kell egy emlékezetes szülinapi bulihoz?


2021/02/27
Puskás Rékka

A születésnapját a legtöbb ember szereti megünnepelni, ki kisebb társasággal, a legközelebbi hozzátartozókkal és barátokkal, ki pedig világra szóló partival. Akármelyik tábort erősítsd is, mutatok néhány dolgot, amivel garantáltan az év eseményévé tudod tenni a születésnapi összejövetelt!

Mi kell egy emlékezetes szülinapi bulihoz?

Tematika

 

Természetesen az is remek program, ha csak összegyűlnek a barátok és önfeledten beszélgetnek, táncolnak, iszogatnak, de még emlékezetesebbé teheted a bulit, ha valamilyen tematikára építed fel. Ez megnyilvánulhat pusztán a dekorációban, de akár jelmezes parti is lehet, ahol a vendégeknek is követniük kell a szabályt. Mindig lesz, aki ódzkodik ettől, de figyeld meg, végül úgy fogják emlegetni, hogy „Mekkora buli volt!” 

Jó helyszín

 

Ha sikerül találnod egy jó helyszín, az már fél siker. Természetesen tarthatsz házibuli jellegű ünnepséget is, de sok esetben igaz a régi bölcsesség: „A házibuli akkor jó, ha másnál van”, hiszen könnyen lehet, hogy a nagy mulatozásban óvatlanul összetörnek dolgok, megsérül a berendezés, te pedig házigazdaként erre figyelsz ahelyett, hogy kiélveznéd a születésnapi partit.

 

Különleges nasik

 

Azzal is emlékezetessé teheted az eseményt, ha különleges ételeket, nasikat szolgálsz fel a vendégeknek. Nem olyasmikre kell gondolni, ami nagyon különleges és senki nem eszi meg, mint például a lazacfalatkákra tűzött görögdinnye darabok, de a szokásos ropogtatnivalók helyett előrukkolhatsz kevésbé ismert, de ugyanúgy parti-kajákkal. Amennyiben van tematikája a bulinak, ahhoz is tudod passzítani.

 

Programok

 

Már az is jó tud lenni, ha összegyűlnek a barátok és beszélgetnek, iszogatnak, esetleg bográcsoznak, de ha igazán eseménydús és nevetéssel teli bulit szeretnél, akkor különböző programokkal, játékokkal is készülj. Lehetőleg ne túl bonyolult játékokkal, mert az este előrehaladtával nem biztos, hogy mindenki követni tudja majd a szabályokat. Egy activity például remek választás, sokat lehet nevetni és mindenki be tud kapcsolódni.

 

Nem kell éjfélig befejezni

 

De ha igazán ütős szülinapi bulit szeretnél, akkor az nem ér véget valamikor az éjszakában. Egy születésnapi helyszín szállással azért nagyszerű választás, mert minden meghívott addig mulathat, ameddig jól esik neki, majd nem kell hazajutnia, csupán felmennie a saját szobájába. Másnap pedig – ugyancsak a barátok körében – vissza lehet emlékezni az estére, miközben együtt elfogyasztjátok a reggelit.
Hotel Magyarország RendezvényekLegfrissebb cikkek


A pezsgőfürdők jó hatással vannak a stresszes életet élőkre is
Gondolkoztál már azon, hogy egy üzleti rendezvény wellness hotelben legyen megtartva. Soha? Pedig ez egy nagyon jó gondolat, ugyanis a wellnessezés köztudottan oldja a feszültséget, segít a stressz hatékony kezelésében. Az alábbiakban kifejezetten a pezsgőfürdők pozitív hatásait fogjuk bemutatni.
A tökéletes esküvő – ezekre figyelj oda Te is
Egy esküvő megszervezése egyáltalán nem gyerekjáték, számos dolgot foglal magába, melyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni annak érdekében, hogy tényleg tökéletes legyen ez az emlékezetes alkalom. Alábbi cikkünkben segítünk – összegyűjtöttük, mik azok a tényezők, melyekre mindenképpen figyelj oda, ha közeleg a nagy napod!