Mi kell egy emlékezetes szülinapi bulihoz?

Főoldal > Mi kell egy emlékezetes szülinapi bulihoz?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mi kell egy emlékezetes szülinapi bulihoz?


2023/12/01
ZH

A születésnapját a legtöbb ember szereti megünnepelni, ki kisebb társasággal, a legközelebbi hozzátartozókkal és barátokkal, ki pedig világra szóló partival. Akármelyik tábort erősítsd is, mutatok néhány dolgot, amivel garantáltan az év eseményévé tudod tenni a születésnapi összejövetelt!

Mi kell egy emlékezetes szülinapi bulihoz?

Tematika

 

Természetesen az is remek program, ha csak összegyűlnek a barátok és önfeledten beszélgetnek, táncolnak, iszogatnak, de még emlékezetesebbé teheted a bulit, ha valamilyen tematikára építed fel. Ez megnyilvánulhat pusztán a dekorációban, de akár jelmezes parti is lehet, ahol a vendégeknek is követniük kell a szabályt. Mindig lesz, aki ódzkodik ettől, de figyeld meg, végül úgy fogják emlegetni, hogy „Mekkora buli volt!” 

Jó helyszín

 

Ha sikerül találnod egy jó helyszín, az már fél siker. Természetesen tarthatsz házibuli jellegű ünnepséget is, de sok esetben igaz a régi bölcsesség: „A házibuli akkor jó, ha másnál van”, hiszen könnyen lehet, hogy a nagy mulatozásban óvatlanul összetörnek dolgok, megsérül a berendezés, te pedig házigazdaként erre figyelsz ahelyett, hogy kiélveznéd a születésnapi partit. Jó megoldás lehet a születésnap étteremben, amihez a Zsidai oldalán rengeteg ajánlást találtok!

 

Különleges nasik

 

Azzal is emlékezetessé teheted az eseményt, ha különleges ételeket, nasikat szolgálsz fel a vendégeknek. Nem olyasmikre kell gondolni, ami nagyon különleges és senki nem eszi meg, mint például a lazacfalatkákra tűzött görögdinnye darabok, de a szokásos ropogtatnivalók helyett előrukkolhatsz kevésbé ismert, de ugyanúgy parti-kajákkal. Amennyiben van tematikája a bulinak, ahhoz is tudod passzítani.

 

Programok

 

Már az is jó tud lenni, ha összegyűlnek a barátok és beszélgetnek, iszogatnak, esetleg bográcsoznak, de ha igazán eseménydús és nevetéssel teli bulit szeretnél, akkor különböző programokkal, játékokkal is készülj. Lehetőleg ne túl bonyolult játékokkal, mert az este előrehaladtával nem biztos, hogy mindenki követni tudja majd a szabályokat. Egy activity például remek választás, sokat lehet nevetni és mindenki be tud kapcsolódni.

 

Nem kell éjfélig befejezni

 

De ha igazán ütős szülinapi bulit szeretnél, akkor az nem ér véget valamikor az éjszakában. Egy ottalvós buli azért nagyszerű választás, mert minden meghívott addig mulathat, ameddig jól esik neki, majd nem kell hazajutnia, csupán másnap. Másnap pedig – ugyancsak a barátok körében – vissza lehet emlékezni az estére, miközben együtt elfogyasztjátok a reggelit.
Hotel Magyarország RendezvényekLegfrissebb cikkek


Hogyan csökkenthető a Legionella kockázata a különböző intézményekben, a nyári szezonban?
Sajnos még napjaink egyre többet lehet hallani Legionella okozta megbetegedésekről, ezért fontosnak tartottunk utánajárni, hogy milyen eszközökkel lehetséges elkerülni a súlyos helyzeteket. 
5+1 menyasszonyi ruha trend idén nyárra
Az esküvői ruhaválasztás izgalmas időszak minden menyasszony életében, és az idei nyár menyasszonyi ruha trendjei még több lehetőséget kínálnak az egyedi és stílusos megjelenésre.
1. Változás - Változtass az életmódodon!

Az egészség alapja, ha változtatsz az életmódodon! Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok! Változtass az életmódodon!

2. Intelligencia és a tudatos táplálkozás

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: tudatosan! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek a tudatos táplálkozás és a tudatos életmód az alapjai. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki. Ha Te is tudatosan szeretnél élni, akkor hosszú távon kell gondolkodnod!

3. Egészség - Élj egészségesen!

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!