Mire figyelj, ha eljegyzési bulit szervezel?

Főoldal > Mire figyelj, ha eljegyzési bulit szervezel?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mire figyelj, ha eljegyzési bulit szervezel?


2021/05/21
Rékka

Egy nő életének egyik legszebb pillanata az, amikor élete szerelme fél térdre ereszkedik előtte, és felteszi azt a bizonyos nagy kérdést, amire aztán könnyek között lehet habogni a választ: igen. Ezt követően nyilván szeretnéd világgá kürtölni – egyeljegyzési buli épp tökéletes alkalom erre! Most azt is megmutatom, mire figyelj, ha ilyen bulit szervezel!

Mire figyelj, ha eljegyzési bulit szervezel?

Mikor legyen?

Az eljegyzési bulit leginkább az eljegyzést követő néhány, 2-3 hétben szokás megtartani, amikor még friss az élmény. Persze a mostani világhelyzetben szinte minden csúszik, így sok eljegyzési buli és esküvő is, de azért nem érdemes túl sokáig várni az ünnepléssel.

Hol legyen

Egyfelől hagyomány, hogy a menyasszony szülei vendégelik meg az eljegyzési parti meghívottjait. Ugyanakkor a mai világban már sok pár nem igényli, hogy a szüleik szervezzék az életüket, helyette inkább a saját kezükbe veszik az irányítást.Amennyiben az eljegyzési vacsora Budapesten kerül megrendezésre, számos remek lehetőség áll az ifjú pár előtt – nektek már csak választani kell!

Költségek

Ne felejtsd el, hogy ez még nem az esküvő! Ne költekezd ki magad erre az alkalomra, törekedj inkább valamilyen szolidabb megoldásra, majd az esküvőn mehet a rongyrázás! 

Vendéglista

Egy eljegyzési buli remek alkamat nyújt arra is, hogy elkezd körvonalazni magadban a vendéglistát. Kis esküvő esetében sokszor nem is olyan könnyű eldönteni, ki legyen az a néhány szerencsés, akik felkerülnek a meghívottak listájára – egy ilyen buli tulajdonképpen előrostálja a vendégeket.

Ismerkedjen a két család

Sokszor előfordul, hogy az ifjú pár családjai nem találkoznak egészen az esküvőig. Egy ilyen eljegyzési parti remek alkalom lehet arra, hogy egy kicsit ismerkedjen, összerázódjon a két család, amire nagy szükség van, ha nem is olyan sokára már egy nagy család lesznek. Persze mindenkinek vannak kínos rokonai, esetleg olyanok, akik mindig jelenetet rendeznek – de hát valljuk be, pont az ilyenek miatt szeretjük őket annyira!

Nem kell a fehér ruha

Ismétlem: ez még nem az esküvő, csupán az eljegyzés megünneplése, ezért aztán nem érdemes fehér ruhát választanod. Azt majd a nagynapon, erre az alkalomra válassz inkább valamilyen vidám, esetleg halvány színű ruhát, amiben ugyanolyan gyönyörű és elegáns leszel, ám még megkülönbözteti a két alkalmat.
Budapest Divat Éttermek Magyarország RendezvényekLegfrissebb cikkek


6+1 menyasszonyi torta trend augusztusi esküvőkre
Fedezd fel a legújabb menyasszonyi torta trendeket, amelyek 2024 augusztusi esküvőire készülnek! Elegancia, természetes hatás és fenntarthatóság egyaránt megtalálható.
A száj egészsége és a test egészsége: hogyan függnek össze?
Amikor az egészségünkről beszélünk, hajlamosak vagyunk külön-külön kezelni a test különböző részeit. Azonban az igazság az, hogy a test egy bonyolult rendszer, ahol minden összefügg egymással. Egy ilyen kritikus kapcsolódási pont a száj és a test általános egészsége között van. Különösen nők esetében számos olyan egészségügyi probléma merülhet fel, amely közvetlenül vagy közvetetten kapcsolódik a szájhigiéniához. Nézzük meg részletesebben, hogyan függ össze a száj egészsége a test egészségével, és miért fontos a megfelelő fogápolás.
1. Változás - Változtass az életmódodon!

Az egészség alapja, ha változtatsz az életmódodon! Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok! Változtass az életmódodon!

2. Intelligencia és a tudatos táplálkozás

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: tudatosan! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek a tudatos táplálkozás és a tudatos életmód az alapjai. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki. Ha Te is tudatosan szeretnél élni, akkor hosszú távon kell gondolkodnod!

3. Egészség - Élj egészségesen!

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!