Mire figyelj, ha eljegyzési bulit szervezel?

Főoldal > Mire figyelj, ha eljegyzési bulit szervezel?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mire figyelj, ha eljegyzési bulit szervezel?


2021/05/21
Rékka

Egy nő életének egyik legszebb pillanata az, amikor élete szerelme fél térdre ereszkedik előtte, és felteszi azt a bizonyos nagy kérdést, amire aztán könnyek között lehet habogni a választ: igen. Ezt követően nyilván szeretnéd világgá kürtölni – egyeljegyzési buli épp tökéletes alkalom erre! Most azt is megmutatom, mire figyelj, ha ilyen bulit szervezel!

Mire figyelj, ha eljegyzési bulit szervezel?

Mikor legyen?

Az eljegyzési bulit leginkább az eljegyzést követő néhány, 2-3 hétben szokás megtartani, amikor még friss az élmény. Persze a mostani világhelyzetben szinte minden csúszik, így sok eljegyzési buli és esküvő is, de azért nem érdemes túl sokáig várni az ünnepléssel.

Hol legyen

Egyfelől hagyomány, hogy a menyasszony szülei vendégelik meg az eljegyzési parti meghívottjait. Ugyanakkor a mai világban már sok pár nem igényli, hogy a szüleik szervezzék az életüket, helyette inkább a saját kezükbe veszik az irányítást.Amennyiben az eljegyzési vacsora Budapesten kerül megrendezésre, számos remek lehetőség áll az ifjú pár előtt – nektek már csak választani kell!

Költségek

Ne felejtsd el, hogy ez még nem az esküvő! Ne költekezd ki magad erre az alkalomra, törekedj inkább valamilyen szolidabb megoldásra, majd az esküvőn mehet a rongyrázás! 

Vendéglista

Egy eljegyzési buli remek alkamat nyújt arra is, hogy elkezd körvonalazni magadban a vendéglistát. Kis esküvő esetében sokszor nem is olyan könnyű eldönteni, ki legyen az a néhány szerencsés, akik felkerülnek a meghívottak listájára – egy ilyen buli tulajdonképpen előrostálja a vendégeket.

Ismerkedjen a két család

Sokszor előfordul, hogy az ifjú pár családjai nem találkoznak egészen az esküvőig. Egy ilyen eljegyzési parti remek alkalom lehet arra, hogy egy kicsit ismerkedjen, összerázódjon a két család, amire nagy szükség van, ha nem is olyan sokára már egy nagy család lesznek. Persze mindenkinek vannak kínos rokonai, esetleg olyanok, akik mindig jelenetet rendeznek – de hát valljuk be, pont az ilyenek miatt szeretjük őket annyira!

Nem kell a fehér ruha

Ismétlem: ez még nem az esküvő, csupán az eljegyzés megünneplése, ezért aztán nem érdemes fehér ruhát választanod. Azt majd a nagynapon, erre az alkalomra válassz inkább valamilyen vidám, esetleg halvány színű ruhát, amiben ugyanolyan gyönyörű és elegáns leszel, ám még megkülönbözteti a két alkalmat.
Budapest Divat Éttermek Magyarország RendezvényekLegfrissebb cikkek


3 szuper ötlet, hogyan tedd Te is biztonságossá edzéseidet
Fontos, hogy edzéseid kapcsán nagyobb hangsúlyt fektess biztonságodra. Alábbi cikkünkben három szuper ötletet mutatok, amikkel Te is sokkal biztonságosabban végezheted el megszokott edzéseidet.