Mit tehetünk a tökéletes mosolyért?

Főoldal > Mit tehetünk a tökéletes mosolyért?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mit tehetünk a tökéletes mosolyért?


2021/11/18
SFV

Hogy milyen is a tökéletes mosoly? Röviden tömören összefoglalva hiánytalan, tiszta, egészséges és nem mellesleg őszinte. És hogy mi a legjobb az egészben? Az, hogy mindebben egy jó fogorvos a segítségünkre lehet. Mostani cikkünkben megmutatjuk, hogyan!

Tökéletes mosoly titka

A hiánytalan fogazat


Sajnos a legtöbbünkkel előfordul élete során, hogy valamelyik fogunk kiesik, vagy fogászati kezelés során el kell távolítani azt. Szerencsére azonban ma már van rá megoldás, hogy a megfelelő szakemberek egy-egy hiányzó fogat is pótolni tudjanak úgy, hogy az egyáltalán ne legyen feltűnő. Erre kínál megoldást a fogpótlás implantátummal, mely kezelés során egy az ínybe helyezett csavar segítségével egy olyan műfogat helyez fel a fogorvos, amely teljes egészében képes lesz betölteni az eredeti fognak mind a funkcióját, mind az esztétikai szerepét.


Tiszta és egészséges mosoly


A megfelelő otthoni szájhigiénia mellett a valóban egészséges fogazatért érdemes legalább félévente eljárnunk fogászati szűrővizsgálatokra és dentálhigiéniai kezelésekre, mely során instruálást kaphatunk fogunk megfelelő tisztántartásáról, megszabadulhatunk a fogkőtől és szükség esetén fogfehérítési kezelésen is áteshetünk. Nem mellesleg ezek a kezelések az esztétikai javulás mellett a fogak maradandóságát is elősegítik, hiszen ezen kezelések segítségével szabadulhatunk meg a leghatékonyabban a felhalmozódott lepedékektől, amelyeket esetlegesen nem tudunk eltávolítani egy-egy fogmosás alkalmával.
A mosoly őszintesége


Természetesen az őszinte és magabiztos mosolyhoz nagy mértékben hozzájárul az aktuális mentális állapotunk, azonban ha fogaink szépek és egészségesek, akkor máris eggyel kevesebb probléma van, amivel meg kell küzdenünk, ha lehengerlő mosolyunkat szeretnénk megcsillogtatni.
 
MarketingLegfrissebb cikkek


A pezsgőfürdők jó hatással vannak a stresszes életet élőkre is
Gondolkoztál már azon, hogy egy üzleti rendezvény wellness hotelben legyen megtartva. Soha? Pedig ez egy nagyon jó gondolat, ugyanis a wellnessezés köztudottan oldja a feszültséget, segít a stressz hatékony kezelésében. Az alábbiakban kifejezetten a pezsgőfürdők pozitív hatásait fogjuk bemutatni.
A tökéletes esküvő – ezekre figyelj oda Te is
Egy esküvő megszervezése egyáltalán nem gyerekjáték, számos dolgot foglal magába, melyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni annak érdekében, hogy tényleg tökéletes legyen ez az emlékezetes alkalom. Alábbi cikkünkben segítünk – összegyűjtöttük, mik azok a tényezők, melyekre mindenképpen figyelj oda, ha közeleg a nagy napod!