Nőnapi ajándékötletek

Főoldal > Nőnapi ajándékötletek

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Nőnapi ajándékötletek


2021/02/27
Puskás Rékka

Lassan itt a március, és vele együtt a nőnap is. Ha van egy fontos hölgy az életedben, egy barátnő, egy feleség, akkor biztosan te is készülsz a számára valamivel, vagy legalábbis szeretnél. Ha tanácstalan vagy, olvasd el ezt a cikket, ebben mutatok néhány ötletet, hogyan is szerezhetnél kedvesednek örömet ezen a napon!

Lepd meg ekdvesedet nőnapon!

Menjetek el kirándulni!

 

Itt a tavasz, egyre melegebb van és szerencsénkre a Nap is sokat süt, így aztán tökéletes program lehet nőnapra, ha elmentek valahova kirándulni. Akár a szabadban is túrázhattok, de akár ellátogathatok valamilyen történelmi helyre. A lényeg az, hogy kicsit kimozduljatok otthonról, miközben együtt töltitek a napot, és valami mást csináltok, mint a mindennapok során. Ez egyfelől kizökkent a mókuskerékből, másfelől lehetőséget ad arra, hogy egymással foglalkozzatok és közelebb kerüljetek egymáshoz. 

Utazzatok el!

 

Úgy is dönthetsz, hogy szíved hölgyét egy utazással leped meg nőnapra (vagy az azt megelőző, vagy az azt követő hétvégére például), ketten elmentek wellnessezni, pihenni, feltöltődni. Mindenki szüksége van néha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre, és hogy maga mögött hagyjon mindent egy kis időre. Persze nem muszáj wellnessezni, olyan úticélt válasszatok, amiben mindkettőtök örömét leli!

 

Romantikus vacsora

 

Dönthetsz úgy is, hogy kedvesedet egy vacsorával leped meg. Ebben az esetben két választásod van; vagy lenyűgözöd a konyhai művészeteddel, és te magad készíted el a vacsorát, vagy, ha nem mozogsz túl otthonosan a konyhában, akkor dönthetsz úgy is, hogy a romantikus vacsorához inkább dukál a legjobb étterem Budapest egyik előkelő részén. Mindkét esetben örömet fogsz neki okozni, a nők imádják a főzőcskéző férfiakat, és ugyanennyire szeretik azt is, ha kiöltözve egy étterembe viszik őket.

 

Valami szép ajándék

 

Kifejezheted az iránta érzett érzelmeidet akár ajándékkal is, vagy épp megfejelheted a programot valamilyen aprósággal. Nem feltétlenül kell költekezésbe verned magad, inkább válassz valamilyen kis apróságot, vagy ami még jobb, készíts valamit te magad! Tökéletes lehet például egy bekeretezett kép kettőtökről, de a keretet akár te magad is díszítheted! Vagy dönthetsz úgy is, hogy virággal ajándékozod meg – még nagyobb lesz az öröm, ha a kedvenceiből készült csokorral leped meg, esetleg valamilyen üzenetet is várja.
Budapest ÉttermekLegfrissebb cikkek


A pezsgőfürdők jó hatással vannak a stresszes életet élőkre is
Gondolkoztál már azon, hogy egy üzleti rendezvény wellness hotelben legyen megtartva. Soha? Pedig ez egy nagyon jó gondolat, ugyanis a wellnessezés köztudottan oldja a feszültséget, segít a stressz hatékony kezelésében. Az alábbiakban kifejezetten a pezsgőfürdők pozitív hatásait fogjuk bemutatni.
A tökéletes esküvő – ezekre figyelj oda Te is
Egy esküvő megszervezése egyáltalán nem gyerekjáték, számos dolgot foglal magába, melyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni annak érdekében, hogy tényleg tökéletes legyen ez az emlékezetes alkalom. Alábbi cikkünkben segítünk – összegyűjtöttük, mik azok a tényezők, melyekre mindenképpen figyelj oda, ha közeleg a nagy napod!