Nyári esküvő - így válnak valóra az álmaid

Főoldal > Ezért legyen nyáron az esküvőd!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezért legyen nyáron az esküvőd!


2022/05/30
SFV

Ha igazi álomesküvőt szeretnél, akkor nagyon alapos szervezésbe kell bonyolodnod és a lehető legtöbb lépést előre megtervezned. Mutatjuk, miért a nyári meleg időszak a legideálisabb választás egy esküvőhöz!

Nyári esküvő

Ha csak nem egy korcsolyapálya közepén, hóesésben álmodtad meg a Nagy Napot, akkor ötletem sincs, mi kifogásod lehet az ellen, hogy nyáron legyen az esküvőd. Most mégis összegyűjtöttem néhány érvet, hogy meggyőzzelek: nincs jobb időszak a házasságra, mint a nyári kánikula.


Nem kell, hogy a koszsorúslányaid nadrágban legyenek


És Neked sem kell harisnyakötő helyett leggingset venned a hercegnős habos-babos ruhád alá. Az esküvő az egyik legformálisabb esemény, ahol ember valaha részt vehet, ráadásul ide még az is szívesen öltözik ki, aki amúgy soha az életbe nem venne fel szoknyát más helyzetben. Miért is vennéd hát el ezt az örömöt a vendégeidtől azzal, hogy novemberre, vagy márciusra szervezed az esküvőt?
Szinte bármilyen helyszínből varázslatos báltermet varázsolhatsz


Egy őszi, téli, vagy tavaszi esküvő esetében aligha szervezheted szabadtérre akár az egész esküvői fogadást, vagy akár a lagzit. Ha azonban nyárra tervezitek meg a Nagy Napot, akkor bátran válogathatsz a legszebb esküvői helyszínek közül. Természetesen az így sem garantálható hónapokkal előre, hogy nem szakad rátok az ég, de ha felállítotok néhány sörsátrat, máris igazán idilli környezetet teremthettek.


Szabadtéri sütögetés esküvőn? Naná!


Ha nyárra tervezitek az esküvőt, akkor ott a lehetőség, hogy helyben, grillen készüljenek a vacsora étkei – természetesen nem az ifjú pár által. Így nem csak folyamatosan friss étellel láthatjátok vendégül a násznépet, de igazi kertiparty hangulatot is teremthettek. Legyen a Ti esküvőtök a legszabadabb és legvidámabb összejövetel!


Utána egyből jöhet a nászút


Bónusz, hogy ha nyárra szervezitek az esküvőtöket, akkor a menyasszonytánc után indulhattok is a nászutatokra és az idilli álomnyaralásra!
RendezvényekLegfrissebb cikkek


Hogyan csökkenthető a Legionella kockázata a különböző intézményekben, a nyári szezonban?
Sajnos még napjaink egyre többet lehet hallani Legionella okozta megbetegedésekről, ezért fontosnak tartottunk utánajárni, hogy milyen eszközökkel lehetséges elkerülni a súlyos helyzeteket. 
5+1 menyasszonyi ruha trend idén nyárra
Az esküvői ruhaválasztás izgalmas időszak minden menyasszony életében, és az idei nyár menyasszonyi ruha trendjei még több lehetőséget kínálnak az egyedi és stílusos megjelenésre.
1. Változás - Változtass az életmódodon!

Az egészség alapja, ha változtatsz az életmódodon! Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok! Változtass az életmódodon!

2. Intelligencia és a tudatos táplálkozás

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: tudatosan! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek a tudatos táplálkozás és a tudatos életmód az alapjai. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki. Ha Te is tudatosan szeretnél élni, akkor hosszú távon kell gondolkodnod!

3. Egészség - Élj egészségesen!

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!