Születésnapi party gyerekeknek

Főoldal > Így legyen tökéletes a gyerkőc szülinapja

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így legyen tökéletes a gyerkőc szülinapja


2022/02/16
SFV

Egy igazán remek szülinapi partit tartani a gyerkőcöknek valóban olyan egyszerű lenne, mint, hogy meghívni egy csomó gyereket és bekészíteni egy nagy rakat sütit? Szerinted sem? Akkor olvasd el mostani cikkünket, hogy téged se kerülgessen az idegbaj a csemetéd születésnapján!

Gyerekek születésnap

Legyen ott a legfontosabb vendég


Ha van legjobb barátja a gyermekednek, akkor mindenképp győződj meg róla, hogy akkorra teszed a bulit, amikor ő is el tud jönni, hiszen a legmenőbb szülinap sem tökéletes a legjobb cinkostárs nélkül.


Segítsen be a szervezésben a szülinapos!


Ha nem meglepetés a party, akkor bátran bevonhatod a csemetédet is a szervezésbe! Kérdezd meg, hogy ő mit szeretne és szerinte mitől lenne tökéletes a szülinapja, de semmiképpen ne hagyd rá a teljes szervezést, ha nem szeretnéd minimum az Almaegyüttest, Tompetit, esetleg Ariana Grande-t vendégül látni!
Tervezz előre!

Mindent! A kaját, a játékokat, a lakás elrendezését, mindet! Hiszen Te sem szeretnéd, hogy a nagyitól örökölt váza összetörjön, vagy, hogy még a buli délelőttjén rózsaszín szívecskés cukorkákért kelljen szaladgálnod, ugye? Arról már szót se ejtsünk, hogy mi lenne, ha az unatkozó kis törpék a teljes gardróbodat felpróbálnák, vagy kipróbálnák apa vadonatúj motorját!

Vendéglista

Tudd, hogy kik azok, akikre érdemes várnotok, és kik azok, akikre nem! 
Ha Te tervezed meg, hogy mit fognak játszani, akkor fordíts különös figyelmet a korosztályra!
Nem kell, hogy egy egész gyereksereget vendégül láss! Elég annyi emberkét meginvitálni, ahány éves a gyerkőcöd, plusz egyet – ez az aranyszabály.

Küldjetek meghívókat!

Ugyan melyik gyerek ne lenne oda a cuki papírokért és írószerekért? Tervezzétek és írjátok meg együtt a meghívókat, amiket legalább 3 héttel az esemény előtt kiküldötök!

Helyszín

Bár a házibulik általában jóval olcsóbbak, mint a helyszínbérlés, hidd el, mindenki meg fogja érteni, ha úgy döntesz, nem szeretnéd, ha az apróságok szétbombáznák a lakásod. Ha a születésnapi partyt Budapesten tartod, akkor rengeteg szuper helyszínt találhatsz, ahol a szülők és a csemetéik is jól érzik majd magukat.
 
RendezvényekLegfrissebb cikkek


Élmény ajándékba: Ezekkel nem lőhetsz mellé karácsonykor!
A karácsonyi ajándékvásárlás igazán stresszes lehet, főleg azok számára, akik nem igazán kreatívak. Ajándékot kapni jó, de ajándékozni még jobb, és én úgy tartom, hogy az igazán legjobb ajándékok mindig egy élményhez köthetőek, hiszen ki örül egy 100. bögrének vagy egy illatos gyertyának? Persze ezekre is mosolyogva bólogatunk, hogy „nahát köszönöm szépen!” – de aztán általában megy a polcra és már feledésbe is merül. Ha idén Te nem szeretnél így járni, akkor olvasd el tippjeinket, amikkel tuti mindenkinek örömöt fogsz okozni!
Nagy fogkefe kérdés: Melyik a legjobb a fogak számára?
Gyakran sok vitát kiváltó kérdés az, hogy milyen típusú fogkefét használjunk. Léteznek puha és kemény sörték, elektromos vagy kézi, kúpos vagy téglalap alakú fej, még a fogantyú típusáig is különböznek; csúszásmentes markolat vagy rugalmas nyak. Tudd meg melyik is igazán jó a fogaidnak!
1. Változás - Változtass az életmódodon!

Az egészség alapja, ha változtatsz az életmódodon! Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok! Változtass az életmódodon!

2. Intelligencia és a tudatos táplálkozás

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: tudatosan! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek a tudatos táplálkozás és a tudatos életmód az alapjai. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki. Ha Te is tudatosan szeretnél élni, akkor hosszú távon kell gondolkodnod!

3. Egészség - Élj egészségesen!

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!