A tökéletes esküvő titka - ezekre figyelj mindenképpen

Főoldal > A tökéletes esküvő – ezekre figyelj oda Te is

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A tökéletes esküvő – ezekre figyelj oda Te is


2021/12/28
TK

Egy esküvő megszervezése egyáltalán nem gyerekjáték, számos dolgot foglal magába, melyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni annak érdekében, hogy tényleg tökéletes legyen ez az emlékezetes alkalom. Alábbi cikkünkben segítünk – összegyűjtöttük, mik azok a tényezők, melyekre mindenképpen figyelj oda, ha közeleg a nagy napod!

Tökéletes esküvő

Apróságnak tűnnek, mégis számítanak


Érdemes a nagy nap tervezése előtt tisztázni néhány olyan dolgot, melyre egyébként lehet nem is gondolnánk, hiszen azok csupán apróságnak tűnhetnek. Ilyen például, hogy a résztvevők, hogyan állnak az alkohollal, mennyire szükséges felkészülni arra, hogy italozni fognak az emberek – de ugyanakkor a másik részről, az ételt is nagyobb kérdések övezhetik.


Persze, mindenképpen érdemes a megfelelő éttermet választani – példának okáért remek választás lehet egy esküvői étterem Budapest városában, ami nem csak a tökéletes hangulatot, de a remek ételeket is könnyedén képes lesz biztosítani. Fontos tudni arról is, hogy természetes, hogy rengeteg étellel készülünk – de akkor arra is számítani kell, hogy a vendégek logikusan végig fognak mindent kóstolni, így viszont nem biztos, hogy rengeteg energiájuk lesz majd a vacsora után következő mulatáshoz.
Esküvői szokások


Ha már megtaláltuk a tökéletes éttermet, valamint a helyszínt, a mesés ruha is ki lett választva, akkor érdemes utána nézni, hogy milyen hagyományok, illetve szokások köthetőek ehhez a jeles alkalomhoz. 


Tudni kell, hogy az olyan apróságok is számítani fognak, mint hogy ténylegesen megtörténjen a csokor eldobása, valamint, hogy a menyasszonyi autó ne menjen túl gyorsan – ugyanis a legtöbb csokor ugyanis csupán akkor marad ép, ha a jármű 30 km/h-val közlekedik.
 
BudapestLegfrissebb cikkek


Nyári egészségmegőrzés – legyen ez a nyár problémamentes!
Szeretnéd idén nyáron kicsattanóan jól érezni magad, minden problémától mentesen? Ehhez az első lépés nem más, minthogy megbizonyosodj, hogy a fizikális állapotod százszázalékosan teljesít. Lássuk, mit kell tenned ezért!
Hibák, amiket elkövethetsz a masszázshenger használata közben
Sokak szerint az edzés és a nyújtás is csak akkor jó ha fáj, azonban ez csak egy tévhit! Az SMR, azaz a masszázs henger segítségével könnyedén ellazíthatod az izmaidat az edzés után vagy fájdalommentesen növelheted a vérkeringést edzés előtt. Az eszköz használata egyszerű azonban van néhány általános hiba, amit elkövethetünk a használata közben. Te jól csinálod?
Változás- az életmódodban

Az egészség alapja egy kis változás az életmódodban. Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok!

Intelligencia-ami mindenhez kell

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: intelligensen! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek ez az alapjuk. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki.

Egészség

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!