Így segít a fogorvos az őszinte mosolygásban

Főoldal > Mit tehetünk a tökéletes mosolyért?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mit tehetünk a tökéletes mosolyért?


2022/04/29
SFV

Te is sokat gondolkodtál már, hogy milyen az a mosoly, ami tökéletes? Szerintünk egészséges, hiánytalan, és tiszta. Ebben egyetértünk, ugye? És, hogy milyen az a mosoly, ami a szívünkenk is jól esik, hát őszinte! De lássuk, hogyan segíthet egy fogorvos az őszinte mosoly elérésében!

Őszinte mosoly

Foghíjak nélkül


Életünk során bizony sokan elveszítünk a fogainkból – vagy baleset, vagy fogászati kezelés által. Mára már azonban szerencsére nem kell úgy leélnünk az életünket, hogy hiányoznak egyes fogaink – ez nem csak esztétikailag, de egészségügyileg is kifejezetten hasznos. Egyes fogak hiányának esetében a legkézenfekvőbb megoldás az implantátum, azonban ha nem szeretnénk ekkora beavatkozást, vagy több fogunk is hiányzik, akkor érdemes lehet elgondolkodnunk a foghíddal történő fogpótláson. Itt azt is csekkolhatod, hogy mik a foghíd árak például a Móricz Dental rendelőjében!


Egészséges mosoly


Ahhoz, hogy biztosak lehessünk fogaink egészségében bizony nem elég, ha alaposan mossuk őket, az is fontos, hogy rendszeresen részt vegyünk fogászati kezeléseken, rendszeres ellenőrzéseken. Ezeken az alkalmakon arról s meggyőződhetünk, hogy nincs-e fogainknak lappangó betegsége, illetve a fogkő leszedésére is sort keríthetünk – hiszen ezek azok a lepedékek, amelyeket enm tudunk egyszerűen, egy-egy fogmosással eltávolítani.
Hogyan lesz őszinte a mosoly a fogorvos által?


Nem, nem a legjobb barátod lesz a  fogorvos, viszont varázsolhat olyat a  fogaiddal, amitől igazán megnő a magabiztosságod – hiszen a fogaid egészsége nagyban hozzájárul ahhoz, hogy kevesebb fizikai problémád és mentális szoronganivalód legyen – és őszintén boldogan mosolyogsz ma jd nem csak a  tükörbe, de az egész világra is!
DivatLegfrissebb cikkek


5 kiváló módszer a nyári hőség legyőzésére légkondicionáló nélkül
A nyár nagyszerű; a nappalok hosszabbak, és a bőséges napfény javíthatja a hangulatot a boldogsághormon növelésével, a napozás pedig lehetővé teszi, hogy több D-vitaminhoz jussunk, ami erősítheti immunrendszert, így jobban érzi magát mindenki. Nem csoda, hogy az emberek szeretik a nyarat. De van egy árnyoldala is; a nyári hőség megterhelheti testünket, környezetünket és villanyszámlánkat. Ráadásul a nyarak egyre melegebbek. Az elmúlt négy nyár volt a legmelegebb négy feljegyzett nyár, és ez a tendencia várhatóan folytatódni fog. Íme 5 tipp, hogyan győzd le a nyári meleget légkondicionáló használata nélkül.
Hogyan befolyásolják a bőrünk állapotát a fogaink?
A rossz szájhigiénia számtalan száj és fogproblémával lehet összefüggésben, például ínybetegség, fogszuvasodás, de még a bőr megjelenésére és egészségére is befolyással van. Ebben a cikkben elmondjuk, hogy a rossz szájhigiénia olyan bőrbetegségekhez vezethet, mint a pattanások, és hgy hogyan lehet megelőzni a rossz szájhigiénia okozta pattanásokat.
1. Változás - Változtass az életmódodon!

Az egészség alapja, ha változtatsz az életmódodon! Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok! Változtass az életmódodon!

2. Intelligencia és a tudatos táplálkozás

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: tudatosan! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek a tudatos táplálkozás és a tudatos életmód az alapjai. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki. Ha Te is tudatosan szeretnél élni, akkor hosszú távon kell gondolkodnod!

3. Egészség - Élj egészségesen!

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!