Atökéletes születésnap hozzávalói

Főoldal > A tökéletes születésnap

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A tökéletes születésnap


2021/08/22
SFV

Közeleg a születésnapod, és szeretnéd, ha az idei ünnep tökéletesre sikerülne? Mostani cikkünkben ehhez gyűjtöttünk össze ötleteket, amik Neked is segíthetnek a feledhetetlen parti megrendezésében!

Boldog születésnap

Szabadulj ki!


Ha Te is azok közé tartozol, aki nem mindennapi izgalmat keres az ünneplésben, és valami olyat szeretne átélni a születésnapján, amely csak egyszeri lehetőség, akkor a szabadulószobákat Neked találták ki! Foglalj pályát egy szabadulószobában, forgasd meg agyad kerekeit és hozd össze a csapatot! Egy ilyen rejtély igazán összehozza a csapatot, hiszen közösen kell megoldást találnotok a kulcsokat rejtő problémákra, és csak egyszeri élmény, hiszen mivel megismeritek a megoldásokat nincs értelme újra játszani.


Ünnepelj étteremben!


Az ünnep akkor igazán ünnep, ha senkinek nem kell mással foglalkoznia, csak azzal, hogy jól érezze magát. Ne töltsd hát a nap nagy részét a konyhában, hogy vendégváró finomságokat készíts, foglalj asztalt vagy asztalokat étteremben szülinapodra! Mert Te is megérdemled, hogy néhanapján mások lessék a kívánságaid!
Jótékonykodj!


Szeretnéd, ha nem csak Te kapnál valamit a születésnapodon, de másokat is megajándékozhatnál? Látogass meg a születésnapodon egy állatmenhelyet és vidd el sétálni a kutyusokat, simogasd meg a barátságos cicákat! Ha van a városodban ételgyűjtő szekrény, vigyél oda némi finomságot! Ha ezekre nincs lehetőséged, akkor a közösségi médián is tudsz gyűjtést indítani annak a szervezetnek a számára, akit támogatni szeretnél. Kérd meg ismerőseidet, hogy a Te megajándékozásodra szánt összeget juttassák el az adott civil szervezetnek adomány formájában!
Ha a jótékonykodás ezen formáit nem érzed magadénak, akkor csak küldj egy kedves mosolyt afelé, akinek úgy érzed szüksége van rá, vagy rejts el kedves kis üzeneteket a városban! Hidd el, Te is, és mások is sokkal jobban fogják magukat érezni egy ilyen nap után!
 
Éttermek RendezvényekLegfrissebb cikkek


Így alakíts ki magadnak otthon igazi spa élményt: mert megérdemled!
A méregtelenítéstől a fogyást segítő hatásán át egészen a bőrfeszesítő képességért rengeteg sztár imádja ezt a csodaszert, ami nem más, mint a szauna. Évtizedek óta hirdetik a sztárok, hogy fantasztikus hatással rendelkezik a szaunázás és rengeteg előnye van, mutatjuk!
Randi kalauz – Így készülj fel a tökéletes randevúra
Akár egy ideje benne vagy már a randevúzási játékban, akár az első randevúra készülsz, egy kis felkészüléssel remekül sikerülhet a randevúd. Ezekkel a tippekkel tökéletes estét teremthetsz, főleg hogyha előre gondolsz mindenre, hogy semmi ne érhessen váratlanul.
1. Változás - Változtass az életmódodon!

Az egészség alapja, ha változtatsz az életmódodon! Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok! Változtass az életmódodon!

2. Intelligencia és a tudatos táplálkozás

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: tudatosan! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek a tudatos táplálkozás és a tudatos életmód az alapjai. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki. Ha Te is tudatosan szeretnél élni, akkor hosszú távon kell gondolkodnod!

3. Egészség - Élj egészségesen!

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!