Minden ami Budapest

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Budapest

Budapest

Minden érdekesség, ami a fővárosban töténik, az itt is megtalálható! Ami Budapesten megtörténik, az Nálunk elolvasható.

Miért jobb egy éttermi ebéd?

2020/12/30 - Puskás Rékka

6 érv az éttermi szilveszteri ebéd, vagy vacsora mellett

Napjainkra egyre népszerűbb, különösen nagyobb családok esetében, hogy a közös szilveszteri étkezést, legyen az ebéd vagy vacsora, nem egyiküknél, hanem étteremben fogyasztják el. Ennek a megoldásnak számos előnye van, ezért számos érv...
A férfiak a sört, a nők a koktélt preferálják

2020/11/21 - Puskás Rékka

Hogyan isznak a férfiak, és hogyan a nők?

Az alkoholt évezredek óta fogyasztják az emberek, bár az alkohol fogyasztási módok eltérőek lehetnek. Ebben a cikkben – természetesen általánosítva, tehát nem kőbe vésetten mindenkire vonatkoztatva – arról olvashatsz, milyen főbb...
Budapesti takarítás

2018/01/23 - Pi

Takarítás Budapesten? Nem lehetetlen a vállalás!

Nem egy egyszerű téma, melyet sokan nem reklámoznak, mégsem könnyű feladat: takaítás Budapesten. Mutatjuk, hogy ez hogyan lesz a legegyszerűbb!    
Izgalmas hotel Budapesten

2018/01/23 -

Izgalmas Hotel Budapesten

Budapest egyik legjobb, legizgalmasabb helyén lévő hoteljét mutatjuk most be, mely igazi üde színfolt a város kínálatában.
Városliget Café: sok közül a legjobb

2018/01/23 - Pi

A sok közül a legjobb: Városliget Café

A Városliget Budapest legnagyobb és legszebb parkja. Rengeteg étterem van ott, mi pedig most bemutatjuk az összes közül a legjobbat!

Legfrissebb cikkek


Élmény ajándékba: Ezekkel nem lőhetsz mellé karácsonykor!
A karácsonyi ajándékvásárlás igazán stresszes lehet, főleg azok számára, akik nem igazán kreatívak. Ajándékot kapni jó, de ajándékozni még jobb, és én úgy tartom, hogy az igazán legjobb ajándékok mindig egy élményhez köthetőek, hiszen ki örül egy 100. bögrének vagy egy illatos gyertyának? Persze ezekre is mosolyogva bólogatunk, hogy „nahát köszönöm szépen!” – de aztán általában megy a polcra és már feledésbe is merül. Ha idén Te nem szeretnél így járni, akkor olvasd el tippjeinket, amikkel tuti mindenkinek örömöt fogsz okozni!
Nagy fogkefe kérdés: Melyik a legjobb a fogak számára?
Gyakran sok vitát kiváltó kérdés az, hogy milyen típusú fogkefét használjunk. Léteznek puha és kemény sörték, elektromos vagy kézi, kúpos vagy téglalap alakú fej, még a fogantyú típusáig is különböznek; csúszásmentes markolat vagy rugalmas nyak. Tudd meg melyik is igazán jó a fogaidnak!
1. Változás - Változtass az életmódodon!

Az egészség alapja, ha változtatsz az életmódodon! Hiába akarsz egészségesebb életet élni, jobb lenni valamiben, ha nem vagy hajlandó változtatni. Blogunkban nagy figyelmet fordítunk erre a témára, szeretnénk neked is abban segíteni, hogy előremozdítsunk a  változás útján. Mert változtatni kell ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok! Változtass az életmódodon!

2. Intelligencia és a tudatos táplálkozás

Sok mindent lehet sokféleképpen csinálni, de csak egyféleképpen érdemes: tudatosan! Az oldalunkon olyan tanácsokat, tippeket, egészségmegőrzéssel kapcsolatos információkat olvashatsz, amiknek a tudatos táplálkozás és a tudatos életmód az alapjai. Nem adunk olyan tanácsokat, amik rövid távon nagyon jónak tűnnek, de hosszú távon nem fizetődnek ki. Ha Te is tudatosan szeretnél élni, akkor hosszú távon kell gondolkodnod!

3. Egészség - Élj egészségesen!

Blogunk segít abban, hogy elsajátítsd az egészséges életmód alapjait. Olyan tippeket, tanácsokat adunk egészség témában, amik neked is tetszeni fognak. Remek szakembereket ajánlunk, és olyan módszereket, amiket eddig még lehet, hogy nem is ismertél. Hiszen jól tudod, egészég mindenkinek csak egy van, és drágább minden más világi értéknél!

Vie blog- az életmód oldal

VIE: változás, intelligenica, egészség- mindennek az alapja! Blogunk segít abban, hogy egy jobb életmódot alakíts ki magadnak. Ha úgy érzed, rossz a közérzeted, szeretnél változtatni az életeden, hasznos tippeket, praktitákat olvasni, amik segíthetnek a mindennapokban, akkor feltétlenül tarts velünk!